Selle retsepti valmistamiseks läheb vaja väikseid maiustustevorme (tegin poes müüdavate väikeste paberist trühvlivormidega). Kestasid on kohati tüütu teha, kuid lõpptulemus väärib seda. Algses retseptis on kestad tehtud tumeda šokolaadiga. Asendasin selle aga piimašokolaadiga, jäin igati rahule.
ca 20 tükki
Kestad:
150 g tumedat šokolaadi
Trühvlitaigen:
1 vanillikang või
ca 20 tükki
Kestad:
150 g tumedat šokolaadi
Trühvlitaigen:
1 vanillikang või
1 tl vanillisuhkrut
1 dl rõõska koort
100 g tumedat šokolaadi
100 g riivitud martsipanimassi
Katteks:
kookoshelbeid või valge šokolaadilaaste
Tee kõigepealt šokolaadikestad. Kata maiustustevormide põhjad ja seinad sulatatud šokolaadimassiga. Lase kuivada ja kanna peale uus kiht, kuni kestad on piisavalt tugevad.
Kraabi vanillikangist seemned (või kasuta vanillisuhkrut) ja pane need hetkeks vähese koorega keema. Peenesta veidi šokolaadi ja sulata koore hulka. Lõpuks lisa riivitud martsipan ja sega kõik kokku ühtlaseks massiks. Lase segul veidi jahtuda ja tõsta siis lusikaga šokolaadikestadesse. Silu pind pealt noaga tasaseks. Kaunista kookoshelveste või šokolaadilaastudega ning pane külma tahenema.
1 dl rõõska koort
100 g tumedat šokolaadi
100 g riivitud martsipanimassi
Katteks:
kookoshelbeid või valge šokolaadilaaste
Tee kõigepealt šokolaadikestad. Kata maiustustevormide põhjad ja seinad sulatatud šokolaadimassiga. Lase kuivada ja kanna peale uus kiht, kuni kestad on piisavalt tugevad.
Kraabi vanillikangist seemned (või kasuta vanillisuhkrut) ja pane need hetkeks vähese koorega keema. Peenesta veidi šokolaadi ja sulata koore hulka. Lõpuks lisa riivitud martsipan ja sega kõik kokku ühtlaseks massiks. Lase segul veidi jahtuda ja tõsta siis lusikaga šokolaadikestadesse. Silu pind pealt noaga tasaseks. Kaunista kookoshelveste või šokolaadilaastudega ning pane külma tahenema.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar