Minult küsitakse sageli, et ma soovitaks toidukohti, kuhu Pärnus sööma võiks minna. See juhtub eriti tihti just suvisel ajal. Olen 10 aastat elanud Pärnus ning seetõttu olen kohalikuna end siinsete toidukohtadega kurssi viinud. Minu rõõmuks lisandub viimaste aastatega siia juurde enam üha uusi toidukohti, millest nii mõnigi elab ka külma talve üle. Kuna eile hommikul postitasin just Rannamõisa linnulihablogisse lühikese ülevaate
kohtadest, mida Pärnus külastada soovitan, siis lisan selle ka siia.
Ei saa vastu vaielda, et Steffani on ja tõenäoliselt ka jääbki üheks populaarsemaks toidukohaks Pärnus. Aga kui otsite miskit muud, siis minu poolt 11 isiklikku lemmiktoidukohta Pärnus. Pean mainime, et minu viimane väga hea toiduelamus pärineb nädalavahetusest, täpsemalt uuest Hedon SPA restoranist Raimond.. See on rõõm, kui nii teenindus ja toit pakuvad elamuse. Elamuse nii, et pärast seda on veel pikalt-pikalt hea tuju. Restoran Raimondi külastusest mõned pildid ka postituse all.
PS! Toidukohad on välja toodud suvalises järjekorras ning ei ole paremusjärjestus.
1. Lime Lounge (Hommiku 17)
Olgugi, et nimi Lime Lounge annab
aimduse kohast, kus märksõnadeks on kokteil ja suupisted, siis
tegelikult on olukord postiivselt teistsugune. Toidud on seal väga head
(ka roa väljapanekule on olulist rõhku pandud) ning teenindus on samuti
alati tasemel. Lisaboonusena on kohviku ees mõnus terrass, mida tasub
kindlasti päikeselise ilmaga külastada. Loomulikult leiate joogimenüüst
ka erinevad kokteilid, mis maitsevad väga hästi.
Koduleht: www.limelounge.ee
2. Mahedik – kohvik ökogurmaanile (Pühavaimu 20)
Mahedik on hea koht aja mahavõtmiseks
ning lihtsalt olemiseks. Lai küpsetistevalik on muidugi lisaboonuseks.
Kohviku maja taga olevat terrassi tasub suvisel ajal kindlasti külastada.
Mahedik saab lisapunktid väga maitsvate hommikusöökide eest. Proovige
kindlasti pardimuna prosciutto crudo ja kohapeal küpsetatud leivaga.
Koduleht: www.mahedik.ee
Mahediku hommikusöök - pardimuna
3. Villa Wesseti restoran (Supeluse 26)
Hiljuti asus restorani tööle uus
peakokk, kelle juhtimise all on toidud saavutanud tõeliselt maitsva
puudutuse ja apetiitse väljanägemise. Proovige näiteks kanarinda
suhkruherneste, röstitud tomati, kartulipüree ja punase veini kastmega.
Magustoidu jaoks jätke ka ruumi!
Koduleht: www.wesset.ee
4. Sõõrikukohvik (Pühavaimu 15)
See on tõeline nostalgikoht, milles
veendute koheselt, kui selle ukselt sisse astute. Kohvikust leiate
tõeliselt maitsvaid ja tuhsuhkruseid sõõrikuid ning ka teisi
nostalgiahõngulisi kooke ja pirukaid. Sõõrikukohvik on avatud juba
hommikul 7.30, mistõttu on seal hea varajastel ärkajatel tassikest kohvi
ja värskeid küpsetisi nautida. Tihtipeale (eriti talvisel ajal) on
järjekord uksest välja ning kõigil ootajatel soov üks – maiustada
värskelt valminud sõõrikutega.
5. Komfek (Kuninga 24-1)
Kirjeldus kohviku kodulehelt: Kui
raamat algab Alice’i sattumisega Imedemaale ja lõpeb tema naasmisega
tagasi päris maailma, siis Kohvik Komfek ongi üks päris Imedemaa.
Mõnusa sisekujunduse ja suure
välihooviga Komfek on hea paik sõpradega kohtumiseks või siis niisama
aja mahavõtmiseks. See on Pärnu ainuke koht, millel on oma muusikamenüü –
jah, suvisel ajal saab õhtuti nautida kohvikuhoovis erinevaid
esinejaid. Menüüs on kelmikas ning täis üllatusi. Suurt rõhku on pandud
erinevatele tassikookidele ning eritäidistega pirukatele.
Komfek
6. Mama Toni´s Gelato (A H Tammsaare 6/ Pärnu Keskuse I korrus)
Kui Te tahate süüa tõeliselt häid ja
kooreseid jäätiseid, gelatosid ning jahutavaid sorbette, siis seadke
sammud Mama Toni´s jäätisekohvikusse. Valik on suur ning maitseid igale
sööjale. Kindlasti proovige sarapuupähkligelatot,
pistaatsiapähkligelatot ning kiivisorbetti!
7. Restoran Raimond (Ranna pst 1)
Suve alguses avatud uues Hedon SPA
hotellis asub uustulnuk Pärnu restoranimaastikul – Restoran Raimond.
Juba ammu põnevust tekitanud uue koha menüü on meeldivalt lühike ja
lööv. Võib öelda, et see on restoran, mida Pärnu hädasti vajas.
Teenindus kiiduväärt ning toidud sama maitsvad. Võib julgelt öelda, et
toidud on nii väljanägemise, kui ka maitse poolest samm ees Pärnu
enamikest kohtadest. Juba ammu vajas Pärnu sellist kohta, kuhu head
õhtusööki ning veini nautima minna. Suvisel ajal on eriti mõnus istuda
suurel terrassil!
Koduleht: www.restoranraimond.ee
Lihtsalt oivaline magustoit Raimondis - Šokolaad.
8. Pärnu Kalamajaka kohvik (Suur-Sepa 18)
Tegemist on Pärnu esimese kalakohvikuga,
misa avati selle aasta suve alguses. Turu hoones asuv kalakohvik on
seotud sealsamas asuva Kalamajakaga, mistõttu on pakutav kala toorainena
värske. Toidud on ausad ning maitsvad. Kui turuhoone juures näete
terrassi, kus euroalustest valmistatud lauad, siis oletegi jõudnud
Kalamajaka kohvikusse!
Koduleht: www.kalamajakas.ee
6. Piccadilly veinikohvik (Pühavaimu 15)
10. Ahoy (Kuninga 34)
Seal saab nautida suurepäraseid veine
ning kohapeal valmistatud küpsetisi, tummiseid trühvleid (kindlasti
proovige!), kooke, torte. Ka toidumenüü on olemas ning tervislikuma
noodiga. Pakutakse ka kofeiinivaba kohvi, valikuna saab tavalise piima
asendada mandli- või riisipiimaga!
Koduleht: www.wine.kohvila.com
Piccadilly veinikohviku veiniriiul
10. Ahoy (Kuninga 34)
Sushi-sõpradele ka miskit. Pärnusse on
tekkinud mitmeid sushi-kohti. Kuhu minna? Mina soovitan omalt poolt
kesklinnas asuvat Ahoy-sushit. Sushimeistri käe alla valminud ampsud on
tõeliselt head ning maitsvad.. Täpselt sellised, nagu peab. Suvisel ajal
on võimalik istuda ka päikesepaistelisel väliterrassil.
Koduleht: www.ahoy.ee
11. Fookus (Kuninga 1)
Fookuses on märksõnadeks kolm sõna –
Kahvel/Peeker/Bass. Tegemist on teistsuguse kohaga – päeval suurepärane
einestamiskoht ning õhtusel ajal mõnus ajaveetmiskoht koos muusikaga.
Nädalavahetusel esinejad (sel ajal sissepääs tasuline). Head kokteilid
(ka alkoholivabad) ja põnev menüü, mida kõike saab muuhulgas nautida ka
sisehoovi ehitatud terrassil. Fookuse ruumid on suured (keskmise Pärnu
toidukohaga võrreldes) ning seetõttu on hea ka suuremal seltskonnal seal
olla.
Sellised olidki minu 11 lemmiktoidukohta Pärnus.
Nagu eelnevalt postituse alguses mainisin, siis üks minu viimase aja toiduelamusi pärineb äsja avatud Hedon SPA esimesel korrusel asuvast restoranist Raimond. Minu jaoks on äärmiselt oluline, et lisaks toidule oleks ka teenindus hea.Ühe näitena võin tuua ühe hiljuti külastatud koha, kus tekkis tunne, nagu ettekandja oleks 2 minutit tagasi rannast saabunud: jalas tennised, seelik pigem nagu väga lühike tuunika ning juuksed tuulest sasitud.... Raimondis seda ei ole, stiililt Valgreliku väljanägemise/riietusega teenindajad on äärmiselt hoolitsevad ning pakutavast menüüst igati teadlikud. Minu plusspunktid lähevad kindlasti meesteenindajate riietusele - beežikas triiksärk ja traksidega viigipüksid sobivad nii hästi Pärnu päikeselisse sooja suveõhtusse. Menüü on meeldivalt lühike, rõhku on pandud kohalikule toorainele ja hooajalisusele. Maitsed on nii head, et nii mõnigi komponent jääb mõtteisse kummitama.
Õhtu algab vahulise peakoka tervitusega ning lõppeb tapvalt hea šokolaadise magustoiduga. Sinna vahele jäävad veel nii mõnedki suurepärased maitseelamused....
Sellised olidki minu 11 lemmiktoidukohta Pärnus.
Nagu eelnevalt postituse alguses mainisin, siis üks minu viimase aja toiduelamusi pärineb äsja avatud Hedon SPA esimesel korrusel asuvast restoranist Raimond. Minu jaoks on äärmiselt oluline, et lisaks toidule oleks ka teenindus hea.Ühe näitena võin tuua ühe hiljuti külastatud koha, kus tekkis tunne, nagu ettekandja oleks 2 minutit tagasi rannast saabunud: jalas tennised, seelik pigem nagu väga lühike tuunika ning juuksed tuulest sasitud.... Raimondis seda ei ole, stiililt Valgreliku väljanägemise/riietusega teenindajad on äärmiselt hoolitsevad ning pakutavast menüüst igati teadlikud. Minu plusspunktid lähevad kindlasti meesteenindajate riietusele - beežikas triiksärk ja traksidega viigipüksid sobivad nii hästi Pärnu päikeselisse sooja suveõhtusse. Menüü on meeldivalt lühike, rõhku on pandud kohalikule toorainele ja hooajalisusele. Maitsed on nii head, et nii mõnigi komponent jääb mõtteisse kummitama.
Õhtu algab vahulise peakoka tervitusega ning lõppeb tapvalt hea šokolaadise magustoiduga. Sinna vahele jäävad veel nii mõnedki suurepärased maitseelamused....
Hapukas astelpajuvaht - peakoka tervitus
Värskendav kurgisorbett Raimondis
Huvitav valik asjatundja poolt
VastaKustutaMa heameelega sooviks ka kõigi teiste soovitusi ja mõtteid kuulda:)
KustutaSuper! Nüüd tean veel toidukohti, kuhu minna. Kuigi varsti aasta juba Pärnakas, siis toidukohtade pealt olen suht võhik :)
VastaKustutaKui võtate Raimondis klaasi veini, siis võtke juustuvalikuga liud kõrvale ... see on hästi koostatud, tõsiselt hästi :)
VastaKustutaJätan selle soovituse meelde:)
KustutaVilla Wessetis pettusin, aga käisin seal ka maikuus ehk on nüüd asjad teisiti , kui kokk uus. Aga Caesari salat oli seal kaugel heast, kana nii ära kuivatatud ja maitsetu kraam.Lasteprael sama teema kanafilee kuiv ja friikad liiga palju küpsetatud. Enam ei julge minna.
VastaKustutaMa olen ka ise varem Villa Wessetis pettunud. Viimased korrad olen aga meeldivalt üllatunud olnud.)
KustutaIsegi tihti olukorra ees, kus tuttavad küsivad sama küsimus. Stefani fenomensit ei saa kahjuks ära, ju ei ole seda "usku" - lihtsalt kõik on nii konserväädika maiguga, mis tapab kõik maitsed. Olgugi, et suvel oleks ju võimalik ka värsket kasutada aga ikka on konserv paprika, konserv kurk, konserv sibul jne.
VastaKustutaHedonis pettusin kõvasti, kohe väga kõvasti. Esiteks seetõttu, et esimesel korral menüüd lugedes oli tõsine pettumus, et peakokk oli menüü maha viksinud Pärnu ainsalt tõeliselt restoranilt Ammende Villa, isegi sõnastus on mitmel roal sama. Kui peakokkale antakse võimalus midagi ise luua, siis loogu, aga ärgu mingu võõraste sulgedega ehtima. Ühesõnaga oli minule menüüsse kirjutatud, et klient on rumal. Aga olen Ammende Villa klient olnud juba aastaid, ikka 2-3x püüan aastas läbi minna ja pettuma ei pea kunagi. Teenindus on kohati olnud niru aga toit on ülimaitsev, võrratult väljapandud ja näha, et tehtud südame ja hingega ning on omalooming. Seetõttu erineski Hedonis pakkutu selle poolest, et kui pole asja ise väljamõelnud, siis pole selles seda miskit. Lisaks oli Hedonis veel taldrik juba külm ning ka toit täitsa leige kui lauda toodi. Seega Hedonil on selles mõttes arenguruumi. Uus tore koht on ka uuestiavatud Kurgo Villa, kuigi võtsime seal ainult kerged snäksid, siis jättis seegi hea tunde, püüame minna ka põhiroogi sööma, kui linnas rahvast vähemaks jääb.
Mulle endale kahjuks Ammende ei meeldi. Paaril korral olen viimase aasta jooksul käinud ning pettunud.
KustutaLoomulikult on uustulnukatel arenguruumi ning võimalik liikuda nii positiivses, kui ka negatiivses suunas. Hetkel loodan siiralt, et Raimond on ikka sinna positiivsema poole suunas liikumas, igastahes on minu jaoks meeldiv algus tehtud:)
Kurgo Villa Piparmündis olen käinud 2 korda ning kahjuks rahule ei jäänud. Teenindus oli nii ja naa ning tundub, et teenindajad ei teadnud lauda toodud roogadest kahjuks miskit. Veiniklaasid olid valed ning kulunud jne... Samas jällegi uustulnuk ning kindlasti külastan seda rahulikumal ajal veelgi. Maha kohta ei kanna kindlasti, kuid hetkel kahjuks jäi minu isiklikust edetabelist välja:)
Mina olen eelnevaga 110% nõus. Ootasin ka väga uue koha , Raimondi, avamist. Oli kuidagi suur ootus ja tõotas tulla väärt koht. Aga nagu alati ootused ja tegelikkus tihti kokku ei lähe. Meilgi olid taldrikud külmad ja toit samuti. Eriti häiriv oli see, et taldriku serv oli puhtaks tehtud justkui „tatist märja näpuga“. Avamisel häiris peakokka habe, justkui igasse suutäiesse oleks juba ette üks krussis karv sissekirjutatud. No ei sobi need asjad kokku! Nüüd veel seda mahaviksimist lugedes, no ma ei tea. Kala hommikusest püügist (Raimond) vs Kohaliku kalamehe hommikune püük (Ammende) – kokkasid ongi kahte tüüpi- ühed teevad teiste järgi, teised teevad ise. Ma eelistan alati teist ja Ammende on alati kindel valik-aasta aastalt aina parem. Hea üllatus oli Kalamajaka kalarestoran, koht natuke kaheldav aga toit mõnus. Supelsaksad- mittepärnakale kindlasti hea valik aga kohalikule- ei taha 3a sama menüüd süüa. Komfek oli ka väga kihvt- mõnus ja magus.
KustutaMulle ka Ammende Villa meeldib! Käime ka 2-3x aastas ja ei ole kunagi pidanud pettuma. Ka teenindus on meil olnud väga hea ja asjatundlik.
KustutaRaimondis käisin just hiljuti. Eelroog ja magustoidud olid väga head, põhiroas pettusin. Liha sain mediumi asemel well done. Ja selliseid oli meil lauas lausa neli taldrikut. Ehkki minu oma oli küps, oli ta siiski mahlane. Oleks tahtnud roosamat, aga sõin ära, abikaasa saatis aga oma taldriku kööki tagasi. Uus liha oli tal siiski parem ja üldmulje sellega siiski tõusis. Peab aga ütlema, et Ammendede veiseliha on tehtud paremini.
See nimetus "kala hommikusest püügist" või muud taolist on tegelikult paljude toidukohtade menüüs. Ka Pärnus leiab lisaks neile kahele kohale veel kohvikuid-restorane, kes sellist nimetust kasutavad:)
KustutaRaimondi uus peakokk töötaski varasemalt Ammendest ning seetõttu võib kindlasti mingil määral menüü veidi seotud olla.
Kalamajakas on jah tore ning sinna leian kindlasti tee tihti. Seest on iseenesest see koht ok, väljas istudes väga vaimustunud ei ole. Toidud on aga head:)
Liinu - kusjuure, ma pean ütlema, et Ammende veiseliha oli mull üks halvemaid kogemusi üldse. Ka minu abikaasa, kes veiseliha alati tellib, oli väga nördinud. Liha oli taldrikul tuues täielikult toores, ebameeldivalt vintske ning maitsetu. Soovitud medium-küpsusastmest oli asi väga kaugel. Järgmisel korral oli meie peakoka tervitusena toodud üllatuseks kuivatatud köögiviljad, kaunistuseks kuivatatud puulehed, mis oli täiesti mullased.....
KustutaMul samamoodi väga halb kogemus Raimondist, teenindajad tundusid sellised pead laiali otsas ja nt eelroogades unustati üks komponent - spargel - ära, kui me selle välja tõime siis toodi eraldi kausikeses, neli poolikut spargli tükki, ei vabandust ega midagi. Üldpilt- väga suur pettumus !
VastaKustutaOi:)
KustutaKena ülevaade, suuremas osas täiesti nõus ka. Isiklikult mulle ei sümpatiseeri Fookuse kohvik ja ei saa koha populaarsusest aru. Raimondis pole ise veel jõudnud käia, kuid piltide põhjal häirib, et kõik toidud näivad mingil kujul erinevat värvi vahtu sisaldavat. Uus kalakohvik on väga aus koht ja Sõõriku sõõrikud vist Eesti parimad, samuti ka nende vastlakuklid. Endale meeldib veel Aleksandri pubi ja Supelsaksad.
VastaKustutaEks iga koha suhtes ole eriarvamusi, need eelpool välja toodud kohad on lihtsalt minupoolsed soovitused, kus olen kogenud hääd:) Aga Raimondi külastamiseks läheb mul juba uuel nädalal ning loodetavasti olen sama meeldivalt üllatunud, nagu eelmiselgi korral:)
KustutaFookuses käisime pühapäeval. Linna peal olen veel kuulnud, et sel aastal ei tasu minna. Esmaspäeval külastasime Rannahotelli restorani ja sealsele toidule pole midagi ette heita, läheks veel, Fookuse valguses oli suisa tunne, et jääme nüüd sinna käima, et mitte pettuda :) Aga täna võtsime siiski Lime Lounge'i ette ja sellest on siiani nägu naerul, isegi mu 3ne ütles, et emme vaata, kui ilus toit mul on. Ühesõnaga toit hea, serveering niiii ilus ja teenindus korrektne ja sõbralik. Ühtlasi sai täna ära proovitud ka Mama Tony's Gelato 4 maitset, millest vaid üks sai heakskiidu, samas ühtegi Sinu soovitatut müügil polnud. Ei teagi, miski jäi nagu puudu, et hinda õigustada, aga võib-olla oli ka lihtalt asi suvevalikus ja sorbeesõbrad me erilised pole. Lähipäevil käime kindlasti veel Raimondis ja Komfekis :) Kairit
KustutaTere-tere,
VastaKustutaSeda lehte olen juba varasemalt külastanud ning kindlasti soovin edu, jõudu ja jaksu sellega:)
Minult on peale selle postituse avaldamist küsitud ka Supelsakste kohta. Minu jaoks on nad jäänud veidi peatuma, seda just menüü osas. Menüü pole korralikult aastaid muutunud ning seetõttu on see minule, kui kohalikule juba igavaks muutunud. Ausalt öeldes on nurinaid kuulda olnud ka neilt, kes Pärnus ei ela. Loomulikult ei vaidle ma vastu, et Supelsaksad on suurepärase interjööriga koht, kuhu mõnus ikka sisse astuda ja lihtsalt nautida, aga menüü ei tekita soovi miskit toekamat tellida. Kõik on proovitud ning tahaks miskit uut. Seetõttu, kui tuleks menüüs uuendusi, siis olen kindel, et Supelsaksad astuvad minu edetabelisse taas sisse.
Marju (tassike) soovitused olen eelmisel aastal läbi lugenud. Lähen uurin kohe teist ka;) Aitäh...
VastaKustutahiljutisel Pärnus käigul sattusime Kaubamajaka DaVincisse...võtsime jäätist, kohvi ja kreembrüleed. Olid kõik väga maitsvad ja teenindus oli ka väga meeldiv. Soovitan!
VastaKustutaMa ei läheks siinsete piltide ja muljete põhjal üldse kuskile sööma, vaid kokkaksin ise kodus. Toiduelamuse saamiseks võtan ette kord aastas toidureisi mõnda maailmakuulsasse kohta välismaal ja sellest mulle ka piisab. Ausalt öeldes ei suuda ma ühestki Eesti toidukohast saadud maitseelamust võrrelda Prantsusmaalt, Itaaliast või Rootsist saadud maitseelamustega. Nii et arenguruumi on siin kõigil.
VastaKustutaTore postitus! Mainid siin Mahediku hommikusööke, aga oleks huvi minna sellisele ehtsale hotelli buffet-hommikusöögile Pärnus(ilma ööbimiseta). Kas oskad midagi soovitada? Terviseparadiisis ja Strandis on liiga tavaline.
VastaKustutaA.
Oi, kahjuks ei oska ma selles osas sõna võtta, Täna aga oli just jutuks, et Ammendes pidi ööbijatele olema väga mõnus hommikusöök:)
KustutaHiljuti ööbisin Rannahotellis ja Estonias. Rannahotelli hommikusöök oli ikka väga kesine. Estonia oma üllatas. Valik oli palju suurem ja toit ka maitsvam, aga midagi erilist seal muidugi ei ole. Kui sa ütled, et Strandi hommikusöök on liiga tavaline, siis ma ei kujuta ette Pärnus kohta, kus parem võiks olla. Iseenesest nõus, et Strandis ei ole ka midagi erilist. Aga võib-olla siis tõesti selles hotellis, kus Raimond on? Või ehk Villa Wesset? Kuigi ma ei ole kummaski ööbinud. Nn suuremad ja tuttavamad kohad olen vist kõik "ära proovinud", ja mingit hommikusöögiimet sealt ei leia.
KustutaTäna just külastasin Raimondit ning tuli jutuks Hedon Spa hotelli hommikusöök. LIsaks traditsioonilisele toidule, pidid pakutama veel Cava´t ja maasikaid:)
KustutaValed veiniklaasid, olematu teenindus ja puudulik interjöör iseloomustas ka Papli kohvikus, aga söögid olid head, parimad, mida mul on õnnestunud Pärnus saada. Ragne, kui sa selle välise kõrvale jätad, siis kas söök valmistas ka pettumuse Piparmündis?
VastaKustutaMinule kahjuks valmistasid mõlemal korral söögid kerge pettumuse. Koha oli hea ja ausalt öeldes selle üle ei nurise üldse. Suurima pettumuse valmistas aga pardifilee ja kammkarbid. Samuti oli lapse supp tulisoolane. Magustoidud keskmised, aga ei miskit ohoo-efekti tekitavat kahjuks.
KustutaKäisime eile Fookuses siis ära ja nagu üks tuttav tabavalt ütles, olime seal fookusest täitsa väljas :) Algas kõik juba sellest, et nii mossis ja torssis teenindajaid pole ammu näinud. Eelrooga ootasime 45 minutit ja siis saabus see lauda koos põhiroogadega, aga hea, et saabus, sest vein jäi vaatamata vahepealsele meeldetuletamisele lauda üldse saabumata. Eelroog oli suupistevalik, millest osa lubatut oli puudu. Põhiroaks veis, siga ja part, kõik üleküpsetatud ja sitked. Veis, mida sooviti toore kuni meediumina oli nii ära kuivatatud, et hirmus. Magustoitudega ei julgenud enam eksperimenteerida. Kokku võttis see meelelahutus 3 h, teenindada oli kuni 4 laudkonda. Kahju, et nii halb kogemus, lohutuseks olen kuulnud, et pidigi väga vahetusest sõltuma, aga hetkel uuesti proovima küll ei julge minna. Lähipäevil saab kindlasti veel mõni soovitatud koht ära proovitud. Kairit
VastaKustutaTundub, et Teil kohe üldse ei vedanud. Kurb:(
KustutaMillal täpsemalt seal käisid? alles?
KustutaFookuses käisime pühapäeval. Esmaspäeval külastasime Rannahotelli restorani ja sealsele toidule pole midagi ette heita. Täna käisime Lime Lounge'is ja nägu siiani naerul, kõik oli hea - toit, selle serveerimine, teenindus. Ära sai proovitud ka Mama Tony's Gelato, aga selle erilisusest ei saanud aru, 4st maitsest 1 oli ehk selline, et võib veel võtta, aga kas just sellise hinnaga. Muidugi ühtegi Sinu poolt soovitatut müügil polnud. Lähipäevil saab kindlasti ka Raimondis ja Komfekis käidud. Mahedikus on varasematel aastate käidud, valdavalt on olnud kõik otsas :) Kairit
VastaKustutaMinagi käisin just hiljuti Lime Lounge´s lõunatamas ning pean taas kiidusõnu jagama. Kuigi on suvine aeg ja teenindustase kahjuks Pärnus kõvasti langeb, siis seal toimib kõik suurepäraselt. Teenindus on väga meeldiv, toidud nii väljanägemiselt kui ka maitselt väga head:)
KustutaNii vahva oleks, kui sel aastal seda nimekirja täiendada viitsiksid. Uusi kohti ju ka tekkinud ja tore arvamusi kuulda :)
VastaKustutaAnni.
Uusi kohti on tekkinud ning veel tekkimas;) Suve alul avab oma ukse päris mitu toidukohta, mis kindlasti võivad külastajate lemmikuks saada. Ma kindlasti püüan jagada muljeid;)
KustutaÜks tasemel uus söögikoht on Pärnusse peatselt lisandumas. Frost hotelli kodulehel vihje olemas: http://frosthotel.ee/restoran-parnus/
VastaKustutaSellised vihjed on alati väga teretulnud:) Kuna minult küsiti 2015 aasta suveooaja alguses niipalju Pärnu toidukohtade kohta (see aasta jäi minu lemmikkohtade top tegemata), siis plaanin sel aastal taas oma lemmikud siin blogis reastada. Ootan põnevusega, milline on Frost Hotelli restorani tase ja maitsenaudingud:)
KustutaTekkis küsimus, et kas keegi on veetnud meeldivat õhtut Pärnus restoran NOOT menüüd nautides? Kui jah, siis millised emotsioonid tekkisid :)
VastaKustutaMina külastasin seda kohta eelmise suve lõpul. Siis, kui see restoran oli veel õige vähe avatud. Kahjuks esimesed muljed ja maitseelamused nii võimsad ei olnud. Samas on mul plaanis sinna lähiajal kindlasti uuesti minna:)
KustutaPärnus nüüd veel üks uus söögikoht juures
VastaKustutahttps://www.facebook.com/restoranmonami/
Kuninga tänaval. Samas majas mis Frost Hotell.
Anneli
Tere Anneli - Ja tean:) Mulle tundub et sel hooajal on üldse mitmeid paljulubavaid toidukohti Pärnus varsti avamisel.
KustutaMon Ami on mul juba nimekirjas külastamiseks;)