Alljärgnevalt üks väga-väga lihtne retsept, mis valmib vist umbes 15
minutiga. Suurimaks vaevaks on suvikõrvitsast ribade tõmbamine.
Siinkohal on hädavajalikuks abimeheks köögiviljalõikur, mille leiab
paari euro eest köögitarvete poodidest! Retsept ilmus ka Naistelehes 10.02.2016.
500 g suvikõrvitsat
1 sl võid
1 sl õli
1 suurem peotäis spinatilehti
soola, pipart
3 sl parmesani, peenelt riivituna (lisaks pisut serveerimiseks
1-2 tl laimist pressitud mahla
1 sl võid
1 sl õli
1 suurem peotäis spinatilehti
soola, pipart
3 sl parmesani, peenelt riivituna (lisaks pisut serveerimiseks
1-2 tl laimist pressitud mahla
Lõika suvikõrvitsast juurviljaribastaja abil pikad
spagetid. Kuumuta rasvained pannil ning lisa suvikõrvitsaspagetid ja
spinatilehed, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta paar minutit ning lisa
pannile parmesan. Sega see pastarooga ning piserda pastaroog kergelt üle
laimimahlaga. Serveeri koheselt koos riivitud parmesaniga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar