Paar head ja imekiiresti valmivat retsepti lihtsalt peavad
igaühel köögisahtlis peituma. Lihtsalt juhuks, kui lõuna- või õhtusöögi
valmistamine liiga viimasele minutile jääb. Täpselt selline on ka alljärgnev
retsept. mis valmib hetkega ja sobib viimase-hetke-retseptiks suurepäraselt.
Sellel on parajalt aasiapärast mekki tänu kastmele, mis spagettidega kokkusegatult
hästi mõjule pääseb.
kahele
200 g spagette
soola
Kaste:
3 sl sojakastet
1 sl palmisuhkrut
1-2 küüslauguküünt, peeneks hakituna
2 sl riisiäädikat
2 sl seesamiõli
1 sl tšillit, peeneks hakituna
1 sl peterselli, peeneks hakituna
soola
Kaste:
3 sl sojakastet
1 sl palmisuhkrut
1-2 küüslauguküünt, peeneks hakituna
2 sl riisiäädikat
2 sl seesamiõli
1 sl tšillit, peeneks hakituna
1 sl peterselli, peeneks hakituna
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (al dente), seejärel nõruta lohakalt.
Samal ajal valmista kaste: sega omavahel kokku kõik kastme komponendid ning
vala need nõrutatud pastale. Sega läbi, et kõik saaks korralikult kastmega
kaetud ning serveeri koheselt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar