Ma olen ootusärevalt põnevil, pisut õhinal ning ülevoolavalt
rõõmus. Miks? Seepärast, et taas löövad väikese kodulinna tänavad kihama tänu
Pärnus toimuvale restoranide nädalale. Kui Teil on plaan Pärnut külastada, siis
kindlasti ajastage see külaskäik aprillikuu algusesse, sest 1-9. aprillini on
suvepealinnas toimumas järjekordne Pärnu Restoranide Nädal. Eks kevadväsimuse
vastu aitab ikka kõige paremini üks korralik külaskäik (koos heade sõpradega)
mõnda oma lemmiktoidukohta;) Võib juba öelda, et traditsiooniks kujunenud
restoranide nädal tekitab rohkelt elevust ning sel ajal on toidukohad maitsete
otsijatest pungil.
Miks ma seda kõike räägin? Sellepärast, et juba homme
(21.03.2017) avatakse Pärnu Restoranide Nädala ametlikul lehel
broneerimissüsteem (parnurestaurantweek.ee) , mille kaudu on võimalik
aprillikuu algusesse mõni tore lõuna- või õhtusöök broneerida - kahekäiguline
lõuna hinnaga 10€/in ning kolmekäiguline õhtusöök hinnaga 18€/in. Sealsamas
lehel avalikustatakse homme ka täpsed menüüd!
Sel korral on restoranide nädalast osavõtmas 25
restorani:
Resto Akord, BabyBack Ribs & BBQ Pärnu, Da Vinci Pasta
& Pizza, Embecke, EAGLE, Hea Maa, Pärnu Jahtklubi restoran, Gruusia
restoran Kolhethi, Lime Lounge, Mahedik, Mon Ami, Noot, Restoran Paradiis,
Passion Cafe, Piparmünt, Trahter Postipoiss, Pärnu Kalamajaka kohvik, Restoran
Raimond, Rannahotell restoran, Strand, Tervise Paradiisi a’la
carte restoran, Villa Ammende restoran, Villa Wesset restoran, White Beach
Golf restoran ja Café Grand.
Minul on olnud võimalus pakutavate roogadega eeltutvuda,
neid pisut pildistada ning tegelikult ka eraldi maitsta. Muljed on väga
head. Ma olen ikka öelnud, et Pärnust on kujunenud omamoodi juba heade maitsete
linn ning restoranide poolt pakutavad road vaid tõestavad seda. Hiljuti
külastasin ja maitsesin ka restoranide nädala menüüd restoranis Raimond, kus
ainuüksi juba väga meeldiva teeninduse eest tasuks seda kohta külastada. Toidud
jätsid ka väga hea mulje ning kindlasti sealne kohapeal küpsetatud
leiva-saiavalik teeb silmad ette paljudele söögikohtadele (ma pean seda
lihtsalt mainima, sest kõik need saiad-leivad olid nii värsked, krõbedad ja
maitsvad ja..... oehhhh:)) .
Eks pildid räägivad rohkem kui tuhat sõna ning seepärast pisike pildirida restoranide nädalal pakutavatest roogadest. Klõpsisin need veebriarikuu lõpul Pärnu Rannahotellis siis, kui roogade ametlik pildistamine toimus:
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar