Kellele jäätiseretseptid meeltmööda ei ole, siis võib selle
retsepti vahele jätta. Kõik teised on aga oodatud uudistama üht imelihtsat
jäätiseretsepti, mis jääb lõpptulemusena nii kreemjas, nii šokolaadine ning
täpselt parajalt magus. Tõsi, selle külma maiuse valmistamiseks on vaja
kindlasti jäätisemasinat, kuna nii saavutab see magustoit täpselt sobiva
tekstuuri. Tegemist on taaskord hapukoorejäätisega, mille sarnast retsepti olen
varasemalt siin blogis juba jaganud (vaata: vaarikajäätis). See šokolaadikreemiga valmistatud jäätis
jääb aga jällegi hoopis teist nägu. Imehea on sellega loomulikult niisama
maiustada, kuid pallike sedasama maiust sobitub hästi ka hommikusele
kaerahelbepudrule:)
Tekkis huvi? Retsept
siin:
250 g hapukoort
250 g šokolaadikreemi
2 dl vahukoort (35%)
250 g šokolaadikreemi
2 dl vahukoort (35%)
Sega kokku hapukoor ja šokolaadikreem, seejärel lisa
vahukoor. Sega ning valmista jäätisemasinaga jäätis! Valmistamiseks kulub umbes 20 minutit.
Üks küsimus - millist šokolaadikreemi te retseptis kasutasite?
VastaKustutaMulle on väga meeltmööda Biona šokolaadikreem (looduspere poest). Samas tuleb tunnistada, et olen ka Nutellaga seda retsepti proovinud.
Kustuta