21. märts 2021

Imeline riisi-hakklihasupp

Tunnistan ausalt, et see supp on viimase aja suuri üllatusi kõige positiivsemas võtmes. See on maitserohke, toitev ja soojendav. Olemuselt lihtne supp pakub nii palju koduseid maitseid, mistõttu on see roog meelepärane vist küll kõikidele. Sellest supist ei leia tundmatuid maitsekooslusi, küll aga alati suurepäraselt kokkusobivaid komponente, mis teevad sellest supist tõeliselt väärt lõunasöögi!


Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 30-40 minutit
Muu info: gluteenivaba

1 porru valge osa
2 suuremat porgandit
1 küüslauguküüs
125 g pikateralist riisi (Risella)
300 g hakkliha
8-9 dl puljongit
1 dl vahukoort
peotäis spinatilehti
2 sl riivitud parmesani
soola, pipart

Tükelda porru, porgandid ja küüslauguküüs väiksemateks tükkideks. Kuumuta paksupõhjalises potis pisut õli ja võid ning prae tükeldatud komponente pannil minutijagu. Seejärel lisa riis ja hakkliha ning prae need kergelt läbi, maitsesta soola-pipraga. Vala juurde puljong ning keeda keskmisel kuumusel, kuni porgand ja riis on pehmed. Seejärel vala juurde koor, sega sisse spinatilehed ning parmesan. Kuumuta minutike, vajadusel lisa täiendavalt puljongit ning maitsesta siis lõplikult!

Retsept valmis koostöös Risellaga!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails