Sidrunipasta on üks särtsakas roog, mis sobib eriti hästi valmistamiseks just siis, kui aega kokkamiseks napib. See pasta valmib vähestest komponentidest ning tänu sellele on see toit mõnusalt lihtsa olemusega.
Antud pastaroa valmistamisel kasutasin Panzani Selezione Di Chef tagliatelle pastat. Ma ei tea, kas olete märganud, aga hiljuti tõi Panzani müügile sellesama Selezione di Chef tootesarja, mille võtmesõnaks on kvaliteetne pasta, mis valmistatud värsketest munadest. Tänu sellele on lõpptulemus kordi maitsvam ja tekstuur tuntavalt parem. Uuest tootevalikust leiad 3 erinevat pastasorti: tagliatelle, farfalle ja collerette.
Kogus: 2
Valmistamisaeg: 15 minutit
Muu info: ilma lihata!
200 g tagliatelle pastat ( Panzani Selezione Di Chef)
soola, pipart
2 sl võid
4 küüslauguküünt
suur peotäis rukolalehti
0,5 sidruni pressitud mahl ja riivitud koor
4 sl riivitud parmesani
0,5 tl tšillihelbeid
1 dl rõõska koort (35%)
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta seejärel, aga jättes alles umbes pool klaasi pastakeeduvett.
Sulata pannil või ning kuumuta selles läbi peenekshakitud küüslauguküüned. Lisa pasta, sega läbi ning sega juurde rukolalehed, sidrunimahl ja -koor, parmesan ning tšillihelbed. Kuumuta kiirelt läbi ning seejärel lisa vahukoor. Vajadusel lisa täiendavalt pisut pastakeeduvett, kui lõpptulemus pisut kuiv tundub. Maitsesta lõplikult ning serveeri!
Retsept valmis koostöös abestore.ee ja Panzani!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar