Üks imemaitsev amps filmiõhtuks või niisama maiustamiseks. See roog on inspiratsiooni saanud ahjus küpsetatud nachodest ning on lõpptulemusena maitserohke, mõnusalt juustune ja omajagu toitev!
Mitmele: neljale
Valmistamisaeg: 20 minutit
250 g kanaliha
0,5 punast sibulat
0,5 paprikat
1 purk punaseid ube
1 pk Fazer Street Food klassikalist tortiljat
0,5 purki ehk 200 g pastakastet
0,25 tl cayenne´i pipart
100 g riivitud juustu
soola, pipart
Serveerimiseks:
1 karp (200g) hummust
Esmalt
küpseta kanaliha pannil valmis, maitsesta soola ja pipraga (võid
kasutada ka eelmisest toidukorrast järelejäänud liha). Tükelda kanaliha
vajadusel väiksemateks tükkideks. Tükelda sibul ning prae pannil
klaasjaks, lisa poole pealt ka paprikatükid. Nõruta ja loputa oad
voolava vee all läbi.
Lõika tortiljad väiksemateks sektoriteks
ning sega kokku kanaliha, pastakastme, sibula-paprikasegu, ubade,
cayenne´i pipra ja poole koguse riivitud juustuga. Tõsta segu ahjuvormi,
tõsta peale ülejäänud juust ning küpseta rooga 190 kraadi juures 10-12
minutit. Serveeri koos hummusega!
Postitus sündis koostöös Fazer Eestiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar