Üks lihavaba variant maitsva raguu valmistamiseks. Kui sulle meeldivad seeneroad, siis olen üsna kindel, et see retsept sobib valmistamiseks suurepäraselt. Mulle meeldib selle roa kreemisus ning rikkalik maitse. Oma täienduse lisab kindlasti ka kartuli-pastinaagipüree, mida võid valmistada ka mõne muu roa lisandiks.
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit
Püree:
1 kg kartuleid
200 g pastinaaki
200 g porgandeid
75 g võid
100 vahukoort
100 g parmesani
soola
Raguu:
1 sibul
2 küüslauguküünt
450 g šampinjone
100 g värsket tilli
0,25 tl tšillihelbeid
200 ml vahukoort
1 sl võid
50 g parmesani
soola, pipart
Koori
ja tükelda köögiviljad ning keeda soolaga maitsestatud vees täiesti
pehmeks. Seejärel nõruta, lisa köögiviljadele või, koor ja parmesan ning
tambi pudrunuiaga ühtlaseks püreeks. Maitsesta soolaga.
Raguu
valmistamiseks haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks ning tõsta
pannile küpsema keskmisele kuumusele. Samal ajal puhasta ja tükelda
seened ning lisa pannile. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa segades till ja tšillihelbed.
Lisa pannile koor ja või ning lase madalal kuumusel roal valmida 10
minutit. Seejärel sega juurde parmesan ning maitsesta lõplikult.
Serveeri raguud koos kartuli-pastinaagipüreega!
Retsept valmis mõni aeg tagasi
koostöös ettevõttega Coop.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar