Karriroogade austajatele üks meeldivalt kiiresti valmiv kanakarri. Soovi korral võid roale lisada ka tšillit!
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 20min
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 sl hakitud ingverit
500 g kanakintsuliha
soola, pipart, suhkrut
2 sl karripulbrit
1 prk (400g) kreemjat kookospiima
1 prk (400g) purustatud tomateid
75 g spinatilehti
sidrunimahla (maitsestamiseks)
Tükelda
sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta pannil õli ja prae sibulatükid
pehmeks, lisa küüslauk ja ingver. Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks
ja tõsta pannile. Maitsesta soola ja pipraga. Prae segades mõned
minutid. Seejärel sega juurde karripulber. Kuumuta läbi ja lisa
kookospiim ja purustatud tomatid.
Hauta keskmisel kuumusel umbes
10 minutit. Umbes 5 minutit enne valmimist sega juurde spinatilehed.
Maitsesta lõplikult soola, pipra, suhkru ja sidrunimahlaga. Serveeri
riisiga!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar