Üks minu lemmiksuppe on Teie ees. Mõnusalt toitev ja nii hea! See sobib valmistamiseks jahedamal hooajal ... seega, vaadates siinseid ilmasid, siis praktiliselt koguaeg võid seda suppi meisterdada!
Kui oled vürtsikama maitse austaja, siis võid julgesti suurendada tšilli kogust.
Kogus: kuuele
Valmistamisaeg: 30 min
1 väiksem sibul
2 küüslauguküünt
1 paprika
1 porru valge osa
175 g porgandit
300 g kartuleid
500 g hakkliha
1 tl tšillit, hakituna
2 sl paprikapulbrit
1 tl vürtsköömneid
1 tl kuivatatud ürte
5 dl puljongit
2 prk purustatud tomateid
1 prk konservube
soola, pipart
Tükelda
sibul, küüslauguküüned ja paprika, viiluta porru. Koori ja tükelda
porgand ja kartulid. Kuumuta potis õli, lisa sibul, kuumuta läbi.
Seejärel lisa küüslauk, paprikatükid ja porruviilud. Minuti pärast lisa
hakkliha, maitsesta soola-pipraga ja tõsta potti porgand, kartulid ja
tšilli. Kuumuta hakkliha roosaka värvuse kadumiseni ja sega siis juurde
paprikapulber, vürtsköömned ja ürdid.
Vala potti puljong ja
purustatud tomatid. Lase supil keema tõusta ja kuumuta siis keskmisel
kuumusel köögiviljade pehmenemiseni. Kõige viimasena sega juurde
konservoad. Maitsesta lõplikult ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar