Suvisesse aeg kuulub alati üks maitseb külmsupp. Ja hooajale kohaselt on lihtne retsept Teie eest. See on toitev ja eriti sobilik just siis, kui isu väga ei ole ning ka väga palju köögis ei viitsi toimetada. Külmsupp on lisaks ka suurepärane külmkapitühjendusroog, mis tähendab, et suppi võid lisada kõike sobilikku, mis külmkapis leidumas on. Lisa siia suppi eelmisest toidukorrast järelejäänud kartuleid või grillitud liha. Siia suppi sobib hästi ka viimane tükk mistahes juustu, sinki või purgipõhja jäänud pestot. Ühesõnaga - ole loov!
Kogus: kolmele
Valmistamisaeg: 15min + maitsestumisaeg
200 g suitsukana
100 g kurki
1 tomat
3 hapukurki
4 redist
4 keedetud kartulit
4 keedetud muna
1 purustatud küüslauguküüs
3 sl tilli ja/või murulauku
oliiviõli
1 liiter keefirit
soola, pipart, suhkrut
Tükelda retsepti 7 esimest komponenti ja tõsta need suurde kaussi. Lisa purustatud küüslauguküüs ja hakitud maitseroheline, maitsesta korralikult. Nirista segu kergelt üle oliiviõliga. Sega ja pane külma maitsestuma u 20 minutiks. Vala juurde keefir ja sega kogu supp läbi. Maitsesta lõplikult.