6. august 2024

Suvine amps! Arbuus külmutatud feta ja oliiviõliga.

Seda kooslust soovitan ma proovida! Arbuus, külmutatud ja riivitud fetajuust, oliiviõli ja sool-pipar sobituvad lihtsalt suurepäraselt kokku. Külmutatud fetat on lihtne riivida ning see lisab arbuusile nii mõnusalt värskendavat mekki. See on ehe suvine kombo, mida on kõige õigem aeg proovida just nüüd, kui arbuusid on mahlased ja magusad. Videoversiooni sellest retseptist näed minu instagramist: vajuta siia!

 

Selleks, et lõpptulemus oleks parim, siis mõned täiendavad tähelepanekud:
-Arbuus olgu kindlasti magus ja mahlane!
-Ära arbuusi üleliia paksu viiluna lõika, kuna siis ei pääse feta mõjule;
-Riivitud feta - mida rohkem, seda parem;
-Soovitan peale niristada ka veidi head mett;
-Hakitud piparmünt on alati hea mõte ja sobitub arbuusi ja fetaga samuti imehästi.

Valmistamiseks vajad:
arbuusisektoreid
külmutatud fetajuustu
soola, pipart
oliiviõli

Lõika arbuusist sektorid, riivi peale meeldivas koguses fetajuustu. Lisa maitseks soola, pipart ning nirista peale oliiviõli. Head isu!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails