Kui soovid üht head retsepti kukeseenepirukate valmistamiseks, siis tasub seda postitust piiluda. Seenesõpradele mõeldud kukeseenepirukad, mis valmivad kiiresti ja ilma suurema vaevata!
Valmistamisaeg: 30 minutit
Kogus: kolmele
300 g pärmi-lehttainast
300 g kukeseeni
0,5 sibulat
1 sl tilli, hakituna
3 sl sulatatud juustu
3 sl riivitud juustu
soola, pipart
Lõika tainas kolmeks. Kui kasutad juba valmislõigatud plaate, siis jääb see protsess vahele.
Puhasta
kukeseened, tükelda suuremad seened. Haki sibul ja prae pannil õlis
klaasjaks, poole pealt lisa kukeseened, maitsesta soola-pipraga. Sega
juurde till ja küpseta paar minutit ehk kuni kukeseente valmimiseni.
Määri tainaplaatidele sulatatud juust, jättes pisut äärtest katmata.
Tõsta
katmata jäetud ääred pirukale, et tekiks veidi kõrgem serv. Jaota
pirukatele kukeseenesegu ja raputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 180°C
juures umbes 20 min.
PS! Retsepti jagasin ka oma köögirubriigis Naistelehes (august2024) .
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar