19. september 2024

Õhtusöök 10 minutiga. Kreemine nuudliroog trühvliõliga.

Mulle sedasorti nuudliroad meeldivad ikka väga. Põhimõte seesuguse toidu valmistamisel on see, et samal ajal, kui nuudlid potis valmivad, siis jõuad kiiresti kokku segada ka ühe maitserohke kastme, kuhu hiljem nuudlid sisse kasta. Alljärgnevalt üks retseptiidee, tänu millele valmib lõuna- või õhtusöök eriti lihtsasti. Ja videoõpetuse selle roa valmistamiseks leiad minu instagramist.

 

See roog on lihata, kuid soovi korral võid nuudlite ja kastme kokkusegamisel lisada roale ka küpsetatud kana, rebitud liha või pannil praetud seeni. 

Lisan veel, et selle roa teeb kindlasti eriliseks trühvliõli, mis annab lihtsale nuudliroale juurde nii palju häid maitseid. Mina kasutasin Promo Cash&Carry kauplusest ostetud Tartufy Jimmy trühvliõli. Lisaks sellele trühvliõlile leiad Promo poest veel hulgaliselt erinevaid trühvlitooteid, mis samuti müügil Tartufy Jimmy kaubamärgi all!

Kogus: ühele-kahele
Valmistamisaeg: 10 minutit

100 g munanuudleid
soola

Kaste:
1,5 sl trühvliõli (Tartufy Jimmy)
1 sl sojakastet
1 tl sriracha kastet
0,5 tl riisiäädikat
2 sl majoneesi
1-2 sl nuudlite keeduvedelikku
mett (soovi korral)
pipart


Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta ja säilita pisut keeduvedelikku.

Kastme valmistamiseks pane pannile kõik kastme ained. Soovi korral timmi maitseid meega. Sega kaste ühtlaseks ja kuumuta keemiseni. Tõsta tulelt, lisa munanuudlid ja sega kõik kastmega kokku. Lisa maitseks pipart ja serveeri!

Retsept valmis koostöös Promo Cash & Carry kauplusega.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails