Nii lihtne kodune lõuna- või õhtusöök Valmib lihtsasti ja sobib hästi nii argiõhtul kui ka nädalavahetusel valmistamiseks.
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: ettevalmistusteks 10 min + küpsemisaeg
4 jahutatud broilerikoiba
soola, pipart
3 sl teriyaki kastet
3 loorberilehte
1 sl oliiviõli
1 küüslaugupea
Maitsesta
kanakoivad korralikult soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki
kastmega. Tõsta ahjuvormi, lisa loorberilehed ja nirista peale
oliiviõli. Poolita küüslauk horisontaalselt ja tõsta poolikud ahjuvormi.
Küpseta
kana 220 kraadi juures 10 min. Seejärel aseta vormile peale kaas ja
küpseta seejärel umbes 50-60 minutit. Enne ahjust võtmist pane ahi
grillrežiimile ja pruunista kanakoivad pealt kuldseks.
Retsept valmis koostöös Rannamõisaga.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar