16. oktoober 2024

Ahjus küpsetatud kanakoivad teriyaki ja küüslauguga

Nii lihtne kodune lõuna- või õhtusöök Valmib lihtsasti ja sobib hästi nii argiõhtul kui ka nädalavahetusel valmistamiseks. 

Kogus: neljale
Valmistamisaeg: ettevalmistusteks 10 min + küpsemisaeg

4 jahutatud broilerikoiba
soola, pipart
3 sl teriyaki kastet
3 loorberilehte
1 sl oliiviõli
1 küüslaugupea

Maitsesta kanakoivad korralikult soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki kastmega. Tõsta ahjuvormi, lisa loorberilehed ja nirista peale oliiviõli. Poolita küüslauk horisontaalselt ja tõsta poolikud ahjuvormi.

Küpseta kana 220 kraadi juures 10 min. Seejärel aseta vormile peale kaas ja küpseta seejärel umbes 50-60 minutit. Enne ahjust võtmist pane ahi grillrežiimile ja pruunista kanakoivad pealt kuldseks. 

Retsept valmis koostöös Rannamõisaga


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails