30. oktoober 2024

Kana-juustusalat

Seda salatit peab proovima. Tegemist on kiire ja maitsva roaga, mis valmib kõigest 10 minutiga. See sobib nii peolauale, kui ka argipäeval valmistamiseks. Siin saad suurepäraselt ära kasutada eelmisest toidukorrast järelejäänud liha. Kui seda ei ole, siis mulle meeldib siin salatis kasutada broilerikintsuliha. Maitsestan liha soola ja pipraga ning pruunistan selle siis pannil mõlemalt poolt jumekaks. Seejärel küpsetan pannil 180 kraadi juures valmis. Tavaliselt kulub selleks ca 20-25 minutit. 

Kui soovid näha selle salati valmistamist videoõpetusena, siis VAJUTA SIIA selle nägemiseks. See link viib Sind minu instagrami, kus kõik puust ja punaseks tehtud.

 

Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 10-15 minutit

150 g suitsupeekonit
2 paprikat
500 g küpsetatud kanaliha
200 g riivitud juustu
75 g seemneid ja/või mandlilaaste
2 sl tilli, hakituna
50 g hapukoort
125 g majoneesi
soola, pipart

Tükelda 3 esimest komponenti. Prae peekonitükid pannil valmis. Pane ained kaussi. Maitsesta ja sega kõik omavahel kokku.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails