/Prindi retsept/
Üks variant, kuidas saab suurepäraselt ära kasutatud poes müüdavat lavaši. Tavaliselt on see üks roogadest, millega saab oma külalisi üllatatud. Olgu veel öeldud, et hakklihatäidis muudab grillitud lavaši vastupandamatuks. (retsept toidutarest)
Valmistusaeg: 20-40 min
1 pk (150 g) lavaši
Täidis:
300g hakkliha
1 harilik sibul
1 sl jahu
1 dl hapukoort
2 sl tomatipasta
0,25 tl musta pipart
0,5 tl jahvatatud paprikat
0,5 tl pune
0,5 tl sool
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
100 g riivitud juustu
Üks variant, kuidas saab suurepäraselt ära kasutatud poes müüdavat lavaši. Tavaliselt on see üks roogadest, millega saab oma külalisi üllatatud. Olgu veel öeldud, et hakklihatäidis muudab grillitud lavaši vastupandamatuks. (retsept toidutarest)
Valmistusaeg: 20-40 min
1 pk (150 g) lavaši
Täidis:
300g hakkliha
1 harilik sibul
1 sl jahu
1 dl hapukoort
2 sl tomatipasta
0,25 tl musta pipart
0,5 tl jahvatatud paprikat
0,5 tl pune
0,5 tl sool
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
100 g riivitud juustu
Pruunista hakkliha pannil. Lisa hakitud sibul ja jätka praadimist. Sega juurde jahu, hapukoor ja tomatipasta. Maitsesta pipra, paprikapulbri, pune, soola ning purustatud küüslaugua. Lisa hakitud paprika ja riivitud juust, tõsta tulelt ning jahuta veidi. Määri täidis lavašilehele. Keera lavaš pikemast otsast rulli ja lõika pooleks. Grilli mõlemalt poolt 5 minutit, lõika viiludeks ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar