Veel üks hea ja kerge trühvliretsept, mida katsetasin. Erinevaid trühvleid võib ju hulgim teha ja kui külalised tulevad, siis neid kohvi kõrvale pakkuda.
100 g pehmeid kuivatatud aprikoose
40 g soolamata pistaatsiapähkleid
400 g martsipanimassi
veidi konjakit või portveini
veidi tuhksuhkrut
Katteks:
100-150 g tumedat šokolaadi
terveid india pähkleid
Tükelda aprikoosid hästi peeneks, Peenesta ka pistaatsiapähklid ja sega koos aprikoosidega martsipanisse. Sega korralikult ja lisa tilk konjakit või portveini. Võta tuhksuhkrut ja veereta peopesade vahel martsipanitaignast umbes 3 cm läbimõõduga pallid. Pane need mõneks tunniks kandikule tahenema. Samal ajal sulata šokolaad veevannil. Kasta tahenenud pallid vedelasse šokolaadivaabasse ja aseta (kinnita) kohe terve india pähkel selle peale.
100 g pehmeid kuivatatud aprikoose
40 g soolamata pistaatsiapähkleid
400 g martsipanimassi
veidi konjakit või portveini
veidi tuhksuhkrut
Katteks:
100-150 g tumedat šokolaadi
terveid india pähkleid
Tükelda aprikoosid hästi peeneks, Peenesta ka pistaatsiapähklid ja sega koos aprikoosidega martsipanisse. Sega korralikult ja lisa tilk konjakit või portveini. Võta tuhksuhkrut ja veereta peopesade vahel martsipanitaignast umbes 3 cm läbimõõduga pallid. Pane need mõneks tunniks kandikule tahenema. Samal ajal sulata šokolaad veevannil. Kasta tahenenud pallid vedelasse šokolaadivaabasse ja aseta (kinnita) kohe terve india pähkel selle peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar