8. oktoober 2007

Broilerifilee jõhvikate ja peekoniga

/Prindi retsept/

Täidetud toite on hästi mõnus süüa. Ka sellest tuleb väga maitsev toit. Jõhvikamoos annab kanalihale juurde uudse ja meeldiva maitse. Tasub kindlasti proovida

2 portsjonit

2 kanafileed (ca 150g tk)
60 g suitsupeekoniribasid
100 g jõhvikamoosi
soola, pipart, broilerimaitseainet
tükike võid praadimiseks

Tee broilerifileedesse taskukujuline sügav sisselõige (jälgi, et sisselõike tegemisel noaga taskut katki ei tee). Lõika suitsupeekon ribadeks, täida fileetaskud suitsupeekoni ja jõhvikamoosiga. Torka puutikkudega fileed kinni (nii ei voola küpsemise ajal täidis välja). Maitsesta soola, pipra ja broilerimaitseainega. Sulata pannil või ja prae selles fileesid igalt küljelt mõne hetke. Seejärel aseta fileed ahju ja küpseta ~12 minutit 175 kraadi juures. Serveeri soovitud lisanditega.
Hüva nõu: Kui sügavkülmas leidub jõhvikaid, võid jõhvikamoosi külmutatud jõhvikatega asendada.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails