/Prindi retsept/
Antud retsept on väga maitsev ning üllatuslik, et tegemist on lihtsate ning tavaliste sardellidega.
Antud retsept on väga maitsev ning üllatuslik, et tegemist on lihtsate ning tavaliste sardellidega.
1 portsjon
2 sardelli
u 1-2 spl toorjuustu merevaik või Bonjour (võib olla maitsestatud, vastavalt soovile)
marineeritud kurki
natuke küüslauku (maitseks)
soovi korral riivitud juustu
Lõika kaks sardelli keskelt pikuti pooleks, nii et põhi jääb terveks, haki marineeritud kurk, sega toorjuustu ja küüslauguga ja täida sardellid saadud seguga. Soovi korral aseta peale riivjuustu. Pane need umbes 10 minutiks ahju küpsema. Kõrvale serveerida, salatit või kartuleid.
2 sardelli
u 1-2 spl toorjuustu merevaik või Bonjour (võib olla maitsestatud, vastavalt soovile)
marineeritud kurki
natuke küüslauku (maitseks)
soovi korral riivitud juustu
Lõika kaks sardelli keskelt pikuti pooleks, nii et põhi jääb terveks, haki marineeritud kurk, sega toorjuustu ja küüslauguga ja täida sardellid saadud seguga. Soovi korral aseta peale riivjuustu. Pane need umbes 10 minutiks ahju küpsema. Kõrvale serveerida, salatit või kartuleid.
Kas neid annab ka pliidi peal valmistada, või tuleb tingimata ahju panna? Olen hetkel ajutises korteris, kus ahju pole, aga retsepti katsetaksin meeleldi.. :)
VastaKustutaTere,
KustutaKui madalal kuumusel neid pannil teha, siis saab neid ka pliidi peal teha:) Kindlasti tuleks valmimisel aga pannile kaas peale asetada, et täidis ilusti sulada ja valmida saaks. Kui kaas puudub, siis aitab hädast välja ka pannile asetatud foolium:)
Mis kraadiga ahju?
VastaKustutaTere
KustutaVõiks olla kuumem temperatuur - ca 200 kraadi!