13. november 2007

Omletivrapp

Veel üks hea asi, mida tortilladest valmistada. Kui hommikul meedib rohkem süüa, sobivad need ideaalselt hommikusöögilauale. Ise valmistan neid tavaliselt lõunaks, sest ühest tortiljast saab ikka kõhu väga täis. 
 

150 g broilerikintsuliha
2 tortiljat (ca 19 cm läbimõõduga)
2 sl sulatatud juustu
rukolalehtilehti
1 marineeritud kurk
2 sl Kreeka jogurtit või meelepärast salatikastet
soola, pipart  

Omlett
2 muna
4 sl piima
soola, pipart

Valmista esmalt omlett: klopi komponendid omavahel vahule, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta väiksemal pannil pisut õli ning vala pool munasegust pannile. Küpseta omlett mõlemalt poolt valmis ning tõsta taldrikule. Valmista ülejäänud segust ka teine omlett.

Prae kintsuliha pannil mõlemalt poolt valmis, vahepeal maitsesta kindlasti soola-pipraga! Seejärel lõika linnuliha viiludeks.

Määri tortiljadele sulatatud juust. Aseta mõlematele tortiljadele küpsetatud omlett. Lisa rukolalehed ning kurgiviilud. Seejärel jaota peale kanaviilud. Piserda üle Kreeka jogurti või salatikastmega ning maitsesta soola-pipraga. Keera tortiljad rulli ning asu sööma!

*Broilerikintsuliha asemel võite kasutada ka juba küpsetatud linnuliha.
**Soovi korral võid täidisesse lisada ka eelnevalt pannil praetud kukeseeni!

4 kommentaari:

  1. Väga maitsev oli,aitäh Ragne!Ise ei oleks sellise koosluse peale tulnud.

    VastaKustuta
  2. Palun, tore, et sain retsepti jagada:)

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. See on tõeliselt hea asi. Olen juba mitu korda teinud ja ikka ei tüdine ära. Ühest piisab täiesti, et kõht täis saada, kuid maitse pärast sööks veel :)

    VastaKustuta