27. juuni 2008

Maisihelvestega kana-poolkoivad

Üks hea mõte paneerida kana ka millegi muu kui riivsaiaga. Maisihelvestega paneeritud kana-poolkoivad jäävad mõnusalt juustused ja krõbedad.


kahele

4 kana-poolkoiba
4 spl võid või margariini
2-3 tl karrit
0,5 tl sidrunipipart
maisihelbeid
~50 g riivitud juustu


Tõmba kana-poolkoibadel nahk liha küljest lahti, kuid ära seda ära võta. Sulata potis või ja võta pott tulelt. Maitsesta karri ja sidrunipipraga. Vajadusel võid karrit või sidrunipipart lisada. Määri koibi või-seguga ning seejärel aseta õliga määritud vormi. Küpseta ca 50 min 175 kraadi juures. Vahepeal purusta maisihelbed kausis ning lisa maisihelvestele riivitud juustu. Võta koivad ahjust ning kasta maisihelbe segusse. Võid asetada täiendavalt maisihelbeid koibade peale, nii tekib paksem ja krõbedam paneering. Aseta paneeritud koivad veel umbes 10 minutiks ahju. Serveeri meelepärase lisandiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar