/Prindi retsept/
Tegelikult on originaalretseptis kasutatud täidisena maasikaid, kuna aga jätkuvalt toimub külmkapi tühjendamine erinevatest talveks kogutud marjadest, siis läksid käiku mustikad. Tegin seda kooki paar päeva tagasi katsikulistele, kes minu väikest pisipõnni vaatama tulid – nemad kiitsid.
Põhi:
200 g Digestive küpsiseid või kaeraküpsiseid
70 g sulatatud võid
1 spl suhkrut
kaneeli
Täidiseks:
mustikaid või maasikaid
50 g valget šokolaadi
Kate biskviittaignast:
3 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl jahu
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Purusta küpsised, lisa või, suhkur ning noaotsatäis kaneeli ja sega. Vajadusel, kui küpsisepõhi jääb liialt purune, lisa sulavõid. Suru põhi ringilisse koogivormi ja küpseta 5 minutit 180 kraadi juures. Seejärel valmista biskviittaigen: Klopi munad suhkruga kõvaks vahuks. Lisa munavahule küpsetuspulbriga segatud jahu ja kartulitärklis ning sega ettevaatlikult.Aseta mustikad (maasikad) eelküpsetatud põhjale, nende peale valge šokolaaditükid ja kõige lõpuks kata biskviiditaignaga. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit. Küpsemise ajal jälgi, et biskviitkate ei läheks liialt pruuniks
Tegelikult on originaalretseptis kasutatud täidisena maasikaid, kuna aga jätkuvalt toimub külmkapi tühjendamine erinevatest talveks kogutud marjadest, siis läksid käiku mustikad. Tegin seda kooki paar päeva tagasi katsikulistele, kes minu väikest pisipõnni vaatama tulid – nemad kiitsid.
Põhi:
200 g Digestive küpsiseid või kaeraküpsiseid
70 g sulatatud võid
1 spl suhkrut
kaneeli
Täidiseks:
mustikaid või maasikaid
50 g valget šokolaadi
Kate biskviittaignast:
3 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl jahu
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Purusta küpsised, lisa või, suhkur ning noaotsatäis kaneeli ja sega. Vajadusel, kui küpsisepõhi jääb liialt purune, lisa sulavõid. Suru põhi ringilisse koogivormi ja küpseta 5 minutit 180 kraadi juures. Seejärel valmista biskviittaigen: Klopi munad suhkruga kõvaks vahuks. Lisa munavahule küpsetuspulbriga segatud jahu ja kartulitärklis ning sega ettevaatlikult.Aseta mustikad (maasikad) eelküpsetatud põhjale, nende peale valge šokolaaditükid ja kõige lõpuks kata biskviiditaignaga. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit. Küpsemise ajal jälgi, et biskviitkate ei läheks liialt pruuniks
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar