/Prindi retsept/
... ehk siis peenemalt kamatrühvlid. Kombineerisin selle retsepti kahest erinevate kamakäkkide retseptidest kokku. Tulemuseks olid mõnusalt mahedad magusad suupisted.
... ehk siis peenemalt kamatrühvlid. Kombineerisin selle retsepti kahest erinevate kamakäkkide retseptidest kokku. Tulemuseks olid mõnusalt mahedad magusad suupisted.
ca 24 tükki
Täidis:
180g (1 karp) Rama maitsestamata toorjustu
3 kuhjaga supilusikatäit kama
3 tl suhkrut
ca 30g peeneks hakitud rosinaid
3 tl suhkrut
ca 30g peeneks hakitud rosinaid
vanillisuhkrut
Paneerimiseks:
kama
suhkrut
kaneeli
Sega kõik täidise komponendid ühtlaseks massiks ja lase veidi külmas taheneda. Seejärel veereta neist paraja suurusega pallikesed ning veereta neid kama-suhkru-kaneelisegus.
Paneerimiseks:
kama
suhkrut
kaneeli
Sega kõik täidise komponendid ühtlaseks massiks ja lase veidi külmas taheneda. Seejärel veereta neist paraja suurusega pallikesed ning veereta neid kama-suhkru-kaneelisegus.
Jube vana retsept, aga ma lisasin veel maapähkleid nii sisusse kui ka paneeringuks. Suhkru asendasin rohkemate rosinatega et liiga mage poleks. Vanillisuhkrut lisasin siiski maitseks. Koguseid ei tea väga - suhtleliselt omalooming aga väga maitsvad ja eesti pärased :)
VastaKustutaJaa, retsept on tõesti vana, aga minul kasutusel senini. Ja täpselt samuti pisikeste omapoolsete mugandustega:) Peakski uue pildi tegema selle retsepti juurde:)
Kustuta