Kuna keefir oli jälle kappi seisma jäänud, pidin leidma ideid, kuidas seda ära kasutada. Läksin lihtsama vastupanu teed ning valmistasin hapupiimapannkooke. Need tulid välja üllatavalt maitsvad. Kuna tainas on suhteliselt paks, siis on ka pannkoogid meeldivalt paksud ning tänu hapupiimale mõnusalt mahlased. Lisasin taignasse 3 spl suhkrut, mis tegi pannkoogid just parajalt magusaks (moosiga serveerides pole rohkem suhkrut tarvis). Kuid kui soovid maiustada neid pannkooke niisama ilma moosita, võid soovikorral suhkru kogust suurendada (ise aga soovitaksin siiski jääda 3 spl suhkru juurde:)).
4,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
5 dl keefirit
1 muna
3 spl suhkrut
0,5 dl õli
kaneeli
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. lisa hulka ülejäänud ained ning klopi ühtlaseks. Küpseta väikesed pontsakad lusikapannkoogid. Serveeri moosiga.
4,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
5 dl keefirit
1 muna
3 spl suhkrut
0,5 dl õli
kaneeli
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. lisa hulka ülejäänud ained ning klopi ühtlaseks. Küpseta väikesed pontsakad lusikapannkoogid. Serveeri moosiga.
Väga maitsvad tulid!
VastaKustutaRõõm kuulda:)
Kustuta