Selle supi tegin nö külmkapi ülejääkidest, kuid maitse oli üllatavalt hea, nii et pidin kirjutama selle supiretsepti igaks juhuks üles, et järgmine kord selle valmistamisel ikka kõik sama hea välja tuleks.
neljale
neljale
2 porgandit
4 kartulit
4 väiksemat hapukurki
100 g lillkapsast
150 g hakkliha
pisut hapukurgi vedelikku
soola, pipart
Valmista komponendid supi jaoks ette: selleks lõika porgand, kartul ja hapukurk kuubikuteks. Lõika lillkapsaõisikud väiksemateks tükkideks. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
Lisa puljongisse porgandid ning keeda seni, kuni need on kerelt pehmed, siis llisa kartulid ning vähese aja pärast ka hapukurk, lillkapsas ja hakkliha (väikeste tükkidena). Lisa väike sorts hapukurgi vedelikku ning maitsesta pipraga. Keeda suppi veel väheke, seni, kuni kõik komponendid on pehmed.
Valmista komponendid supi jaoks ette: selleks lõika porgand, kartul ja hapukurk kuubikuteks. Lõika lillkapsaõisikud väiksemateks tükkideks. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
Lisa puljongisse porgandid ning keeda seni, kuni need on kerelt pehmed, siis llisa kartulid ning vähese aja pärast ka hapukurk, lillkapsas ja hakkliha (väikeste tükkidena). Lisa väike sorts hapukurgi vedelikku ning maitsesta pipraga. Keeda suppi veel väheke, seni, kuni kõik komponendid on pehmed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar