Ikka tekib ju vahest isu hapukapsasupi järele. Suppi on erakordselt lihtne teha ning selle valmimse juures ei pea enamuse ajast ise juures viibima.
Kogus: umbes 8le sööjale
3 l vett
750 g sealiha
500 g hapukapsaid
6 spl tangu
1 sibul
1 porgand
2 loorberilehtesoola, pipart, suhkrut,
1-2 tl Dijon sinepit
Pane liha koos kapsaste ja tangudega külma veega keema. Lisa ka loorberilehed ning maitseks soola, pipart, suhkrut ja sinepit. Keeda tasasel kuumusel umbes 2-2,5 tundi. Umbes tund enne keetmise lõpetamist lisa jämedalt riivitud porgand ja hakitud sibul. Maitsesta Kui supp on valmis, tõsta liha välja, lõika viiludeks ning lisa uuesti supile.
Kogus: umbes 8le sööjale
3 l vett
750 g sealiha
500 g hapukapsaid
6 spl tangu
1 sibul
1 porgand
2 loorberilehtesoola, pipart, suhkrut,
1-2 tl Dijon sinepit
Pane liha koos kapsaste ja tangudega külma veega keema. Lisa ka loorberilehed ning maitseks soola, pipart, suhkrut ja sinepit. Keeda tasasel kuumusel umbes 2-2,5 tundi. Umbes tund enne keetmise lõpetamist lisa jämedalt riivitud porgand ja hakitud sibul. Maitsesta Kui supp on valmis, tõsta liha välja, lõika viiludeks ning lisa uuesti supile.
Milline sealihatükk peaks selle supi jaoks sobima? Ja kas kõik ühes tükis panna vette?
VastaKustutaParim oleks kondiga tükk, aga saab hakkama ka tavalise karbonaadiga:) Kõik läheb alguses ühe suure tükina potti:)
Kustuta