/Prindi retsept/
Idee, lisada pikale poisile kapsast andis mulle Thredahlia. Eelmisel aastal, suvekõrvitsa hooajal sai proovitud suvikõrvitsa-hakkliha pikkapoissi. Suvikõrvits tegi toidu mõnusalt mahlaseks. Sama kõrged ootused olid ka kapsa puhul. Võib julgelt öelda, et ootusi mitte ei täidetud vaid lausa ületati (kulunud sõnakõlks, kuid nii see oli).
neljale
2 saiaviilu
2 spl piima
250 g värsket kapsast
2 spl vett
250 g hakkliha
0,5 sibulat
2 keedetud ja riivitud kartulit
1 muna
4 spl riivsaia
Idee, lisada pikale poisile kapsast andis mulle Thredahlia. Eelmisel aastal, suvekõrvitsa hooajal sai proovitud suvikõrvitsa-hakkliha pikkapoissi. Suvikõrvits tegi toidu mõnusalt mahlaseks. Sama kõrged ootused olid ka kapsa puhul. Võib julgelt öelda, et ootusi mitte ei täidetud vaid lausa ületati (kulunud sõnakõlks, kuid nii see oli).
neljale
2 saiaviilu
2 spl piima
250 g värsket kapsast
2 spl vett
250 g hakkliha
0,5 sibulat
2 keedetud ja riivitud kartulit
1 muna
4 spl riivsaia
hakklihamaitseainet
soola
pipart
majoraani
Pane murendatud saiaviilud piimaga likku. Riivi kapsas jämeda riiviga ning hauta pannil veega kergelt pehmeks. Sega kausis kapsas ja hakkliha. Haki sibul ning prae pannil klaasjaks. Lisa hakklihale sibul, riivitud kartulid, muna, riivsai ning piimas leotatud sai. Maitsesta. Vormi segu saiapätsi kujuliseks ning küpseta ahjuvormis 175 kraadi juures (ca 30-45 minutit).
soola
pipart
majoraani
Pane murendatud saiaviilud piimaga likku. Riivi kapsas jämeda riiviga ning hauta pannil veega kergelt pehmeks. Sega kausis kapsas ja hakkliha. Haki sibul ning prae pannil klaasjaks. Lisa hakklihale sibul, riivitud kartulid, muna, riivsai ning piimas leotatud sai. Maitsesta. Vormi segu saiapätsi kujuliseks ning küpseta ahjuvormis 175 kraadi juures (ca 30-45 minutit).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar