/Prindi retsept/
Seekordseks nami-nami kokkame koos teemaks on köögivilja- ja seenekotletid. Millest juba traditsiooni kohaselt võtan ka mina kindlasti osa. Seetõttu tegingi täna aedviljakotlette, mille retsept pärineb minu enda retseptiraamatu vahelt. Uskumatult väheste koostisainetega tuleb uskumatult hea toit. Niipalju, kui neid aedviljakotlette olen teinud, meenutavad mulle need miskipärast McDonalds´i friikartuleid (mida ma lausa jumaldan ning kui Tallinna satun, siis alati ka ostan!).
6 kartulit
1 suurem porgand
1 dl riivjuustu
1 tl soola
Koori kartulid ja porgand ning riivi need jämeda riiviga. Sega riivitud juust riivitud aedviljadega ning maitsesta soolaga. Kuumuta kergelt õli keskmisel tulel. Pane lusikatäis aedviljasegu pannile ja vajuta lamedaks. Prae kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Seekordseks nami-nami kokkame koos teemaks on köögivilja- ja seenekotletid. Millest juba traditsiooni kohaselt võtan ka mina kindlasti osa. Seetõttu tegingi täna aedviljakotlette, mille retsept pärineb minu enda retseptiraamatu vahelt. Uskumatult väheste koostisainetega tuleb uskumatult hea toit. Niipalju, kui neid aedviljakotlette olen teinud, meenutavad mulle need miskipärast McDonalds´i friikartuleid (mida ma lausa jumaldan ning kui Tallinna satun, siis alati ka ostan!).
6 kartulit
1 suurem porgand
1 dl riivjuustu
1 tl soola
Koori kartulid ja porgand ning riivi need jämeda riiviga. Sega riivitud juust riivitud aedviljadega ning maitsesta soolaga. Kuumuta kergelt õli keskmisel tulel. Pane lusikatäis aedviljasegu pannile ja vajuta lamedaks. Prae kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Oi, see tundub mõnus!
VastaKustutaFriedaga nõus - juustu tundub mõnusalt palju olevat!
VastaKustutaMa just hetkel teen neid ja tuleb tunnistada,et kohati tõesti tuleb mäkitoit kohe meelde:) Maitsest niipalju,et palju ma neid süüa ei suudaks, aga maitsvad on siiski, tuleb lihtsalt külalisi kutsuda:):)
VastaKustutaÜsna rasvased jäävad praadides. Järgmisel korral paneks pigem ahju küpsema.....
VastaKustutaJa loomulikult võib ka ahjus valmistada, ainult et siis kõrgemal kuumusel ning ja kui võimalik siis grillrežiimil:)
KustutaEelpool mainituga nõus, järgmisel korral proovin ahjuvarianti :)
VastaKustuta