/Prindi retsept/
Tegemist on siis küpsistega, mida süües ”komistad kogemata” küpsise sees peituvatele ülimaitsvatele M&M-kommidele.
200 g võid (toa temperatuuril)
75 g Demerera suhkrut
150 g tavalist suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
2 muna
325 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1 pakk (125g) M&M šokolaadikomme
Vahusta omavahel või, demerera suhkur, tavaline suhkur ning vanillisuhkur. Lisa 1 muna ning sega korralikult, seejärel lisa ka teine muna, sega. Seejärel sega omavahel jahu, küpsetuspulber ning sool. Lisa see või-muna-suhkru segule. Kõige lõpuks sega taignasse ka m&m kommid. Pane lusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile taignakuhjakesed. Küpseta küpiseid 175 kraadi juures seni kuni küpsised on omandanud kuldpruuni jume.
Tegemist on siis küpsistega, mida süües ”komistad kogemata” küpsise sees peituvatele ülimaitsvatele M&M-kommidele.
200 g võid (toa temperatuuril)
75 g Demerera suhkrut
150 g tavalist suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
2 muna
325 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1 pakk (125g) M&M šokolaadikomme
Vahusta omavahel või, demerera suhkur, tavaline suhkur ning vanillisuhkur. Lisa 1 muna ning sega korralikult, seejärel lisa ka teine muna, sega. Seejärel sega omavahel jahu, küpsetuspulber ning sool. Lisa see või-muna-suhkru segule. Kõige lõpuks sega taignasse ka m&m kommid. Pane lusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile taignakuhjakesed. Küpseta küpiseid 175 kraadi juures seni kuni küpsised on omandanud kuldpruuni jume.
Olen viimasel ajal küpsiste suhtes laisk olnud, kuid nüüd peaks asja käsile võtma, sest ilmad on külmad, jõulud tulekul ja õhtuti on paganama tore tee kõrvale küpsiseid nosida.
VastaKustutaMa ise rohkem sedasorti mees, kes küpsiseid krõbistab, aga pean mainima ära, et need küpsised ei krõbise neid saab tõepoolest ainult nosides süüa :)
VastaKustutaTegin täna hommikul neid küpsiseid ja olid maitsvad.
Tullia - tee, küpsised ja läenevad jõulud on üks üleütlemata tore kooslus
VastaKustutaToivo - tore kuulda, et nosisid neid küpsiseid:D:D:D
Vaatan, et siin kommentaarid on aastast 2008, kuid ehk saan ka oma küsimusele veel vastuse. Nimelt ma tahaks teada, mis see demera suhkur küpsistele annab, kas seda saab asendada millegagi? Võib-olla täiesti võhiklik küsimus, aga inimene õpib ikka ju terve elu :)
VastaKustutaDemerera annab juurde karamellist maitset, kuid selle võib asendada ka täiesti tavalise peensuhkruga.
VastaKustutaKui palju selle retsepti järgi umbes küpsiseid saab?
VastaKustutaOi, sellest tuleb ikka päris mitu tükki - üle kahekümne suure küpsisega võib arvestada;)
VastaKustuta