/Prindi retsept/
Lihtsaimat ja maitsvamat rooga annab otsida! Viimased nädalad on mind tabanud Jamie Oliveri vaimustus tema retseptide näol. Tema soolase toidu retseptid viivad lihtsalt keele alla. Antud parmesanikana retsept pärineb tema viimasest üllitisest Ministry of Food, millele on tehtud ka 4-osaline saatesari.
kahele
2 nahata kanafileed
tüümiani
~30 g parmesani
purustatud musta pipart
5-6 viilu Prosciutto sinki
oliiviõli
Tambi kanafileed toidukile vahel ilusti ühtlaselt ca 1 cm paksusteks tükkideks. Seejärel aseta lauale kaks kahekordselt pandud toidukile tükki, mille peale aseta kanafilee (vajalik, kuna nii on hiljem mugavam filee pannile asetada).Tambitud kanafileed maitsesta tüümianiga. Riivi selle peale parmesani juust (nii palju, et kanafilee oleks kaetud). Maitsesta pipraga (soolaga pole vaja maitsestada, kuna sink on niikuinii soolane). Kõige peale aseta Prosciutto singiviilud nii, et terve kanafilee oleks kenasti kaetud.
Praadimiseks nirista pannile natukene õli. Kummuta kanafilee pannile, singiviilud all pool. Pruunista kanafileed mõlemalt poolt ca 3 minutit.
Valmis küpsenud filee lõika pooleks ja serveeri kartulipudru või riisiga!
Lihtsaimat ja maitsvamat rooga annab otsida! Viimased nädalad on mind tabanud Jamie Oliveri vaimustus tema retseptide näol. Tema soolase toidu retseptid viivad lihtsalt keele alla. Antud parmesanikana retsept pärineb tema viimasest üllitisest Ministry of Food, millele on tehtud ka 4-osaline saatesari.
kahele
2 nahata kanafileed
tüümiani
~30 g parmesani
purustatud musta pipart
5-6 viilu Prosciutto sinki
oliiviõli
Tambi kanafileed toidukile vahel ilusti ühtlaselt ca 1 cm paksusteks tükkideks. Seejärel aseta lauale kaks kahekordselt pandud toidukile tükki, mille peale aseta kanafilee (vajalik, kuna nii on hiljem mugavam filee pannile asetada).Tambitud kanafileed maitsesta tüümianiga. Riivi selle peale parmesani juust (nii palju, et kanafilee oleks kaetud). Maitsesta pipraga (soolaga pole vaja maitsestada, kuna sink on niikuinii soolane). Kõige peale aseta Prosciutto singiviilud nii, et terve kanafilee oleks kenasti kaetud.
Praadimiseks nirista pannile natukene õli. Kummuta kanafilee pannile, singiviilud all pool. Pruunista kanafileed mõlemalt poolt ca 3 minutit.
Valmis küpsenud filee lõika pooleks ja serveeri kartulipudru või riisiga!
Mul olid mingid üsna prisked kanafileed ja neid ei õnnestunudki mul 1 cm taguda. Järgmisel korral proovin kintsufileega, mis mulle niiehknii palju enam maitseb.
VastaKustutaJa kasutasime delipoest ostetud seda veidi odavamat Prosciutto crudo sinki -2 pikiviilu kanafilee kohta oli täiesti piisav..
Mul tulid tampides täitsa ilusad õhukesed kanafileed. Eks see singi kogus oleneb kanafilee suurusest, suurema tüki katsin 3-viiluga, teise kahega. Toit sai igastahes mmmmaitsev:)
VastaKustutaSiin õnneks on kõik kanafileed alla 1cm, vahepeal isegi liialt õhukesed, ma ütleks.
VastaKustutaAga kuna meil on külmikus olemas alati sinki (ehk siis prosciuttot) ja parmesani ning tüümian on niikuinii kapis, siis mõtlesin proovida ning tulemus oli väga maitsev!
Mõnus lihtne retsept!
mis poest seda sinki leida võiks? :) olen otsinud, aga pole õnne olnud
VastaKustutaRimis on see näiteks müügil, seal riiulil kus toorsingid (pakendatud) asuvad.
VastaKustutaSee on üks väga hea kanaretsept! Olen ka mitmeid kordi teinud ja väga lõbus on kana panniga peksta :)
VastaKustutaJa, mul ka üks lemmikuid. Ja panniga peksmine on hea pingemaandaja:D
Kustuta