Alati võileivatorti tehes jääb köögilauale järgi suur kuhi saiast ära lõigatud servi. Üks viis on need ära kasutada saiavormi tegemisel, kuid minu arvates on palju parem mõte valmistada neist saiakrõpse. Lihtne ja kiire ning kui pead plaani neid peolaual pakkuda, siis võin öelda, et need on ühed populaarsemad ”lihtsalt põske pistmise ampsud”. Maitseained võib ise kokku komponeerida, mina teen tavaliselt nii:
saiaservi, mis on võileivatordi valmistamisest järgi jäänud
oliiviõli
pizzamaitseainet
näpuotsatäis soola
Piserda saiaservadele õli, sega kergelt. Puista peale pizzamaitseainet ning väheke soola. Sega ilusti, et pizzamaitseaine oleks enamvähem ühtlaselt jaotunud. Küpseta või grilli ahjus 175 kraadi juures seni kuni krõpsud omandavad kuldse jume.
saiaservi, mis on võileivatordi valmistamisest järgi jäänud
oliiviõli
pizzamaitseainet
näpuotsatäis soola
Piserda saiaservadele õli, sega kergelt. Puista peale pizzamaitseainet ning väheke soola. Sega ilusti, et pizzamaitseaine oleks enamvähem ühtlaselt jaotunud. Küpseta või grilli ahjus 175 kraadi juures seni kuni krõpsud omandavad kuldse jume.
Ma olen ka neid teinud ja siis hapukoorega söönud. Maitseainteks kasutasin küüslaugusoola.
VastaKustutaTegin tuunikalaga võileiva tordi ja siis mõtlesin, et miks mitte proovida ka neid saiapulkasid ja pean mainima, et mõlemad olid vägagi menukad :)
VastaKustutaKõik sai otsa ja kiideti:)
Aitäh hea retsepti eest:)
aga palun:) mul isa maitses ka neid saiapulkasid, ja ükspäev helistas mulle ning küsis retsepti:D
VastaKustuta