/Prindi retsept/
Tegin taaskord sõira köömnetega ning seekord sai osast järelejäänud vadakust valmistatud kohupiimapannkooke mustika toormoosiga - tõeline pühapäevahommikune maius, mille nautimine kestis peaaegu poole lõunani:). Kui sõira tegemisest järgi jäänud vadakut ei ole, siis võib selle vabalt asendada sama koguse piimaga.
Ilusaid pannkoogihommikuid Teile!
2 muna
0,5 tl soola
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl kaneeli
200 g kohupiimapastat
5 dl vadakut või piima
1 tl küpsetuspulbrit
jahu (niipalju, et tuleks hapukoore paksune tainas)
suhkrut
Sega omavahel munad, sool, vanillisuhkur, kaneel ning kohupiimapasta. Lisa vadak ning küpsetuspulbriga segatud jahu (jahu lisa niipalju, et tekiks hapukoorepaksune tainas). Maitsesta suhkruga. Prae kuumal pannil väheses õlis pisikesed lusikapannkoogid.
Tegin taaskord sõira köömnetega ning seekord sai osast järelejäänud vadakust valmistatud kohupiimapannkooke mustika toormoosiga - tõeline pühapäevahommikune maius, mille nautimine kestis peaaegu poole lõunani:). Kui sõira tegemisest järgi jäänud vadakut ei ole, siis võib selle vabalt asendada sama koguse piimaga.
Ilusaid pannkoogihommikuid Teile!
2 muna
0,5 tl soola
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl kaneeli
200 g kohupiimapastat
5 dl vadakut või piima
1 tl küpsetuspulbrit
jahu (niipalju, et tuleks hapukoore paksune tainas)
suhkrut
Sega omavahel munad, sool, vanillisuhkur, kaneel ning kohupiimapasta. Lisa vadak ning küpsetuspulbriga segatud jahu (jahu lisa niipalju, et tekiks hapukoorepaksune tainas). Maitsesta suhkruga. Prae kuumal pannil väheses õlis pisikesed lusikapannkoogid.
Tunduvad nii maitsvad!
VastaKustutaMa väga ei naudi kaneeli toidu sees, kuid seekord otsustasin siiski proovida, see väike kogus lisab kookidele väga hõrgu maitse. Panin vist isegi suts vähem... Väga mõnusad koogid tulid. Nii hapukoore ja kalamarjaga süües, kui värske maasikamoosiga ... Aitäh!
VastaKustutaTore, kui retsept sobis. Mina jällegi olen kaneeli järgi hull:)
Kustuta