28. juuli 2009

Kohupiimapannkoogid

/Prindi retsept/

Tegin taaskord sõira köömnetega ning seekord sai osast järelejäänud vadakust valmistatud kohupiimapannkooke mustika toormoosiga - tõeline pühapäevahommikune maius, mille nautimine kestis peaaegu poole lõunani:). Kui sõira tegemisest järgi jäänud vadakut ei ole, siis võib selle vabalt asendada sama koguse piimaga.
Ilusaid pannkoogihommikuid Teile!

2 muna
0,5 tl soola
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl kaneeli
200 g kohupiimapastat
5 dl vadakut või piima
1 tl küpsetuspulbrit
jahu (niipalju, et tuleks hapukoore paksune tainas)
suhkrut

Sega omavahel munad, sool, vanillisuhkur, kaneel ning kohupiimapasta. Lisa vadak ning küpsetuspulbriga segatud jahu (jahu lisa niipalju, et tekiks hapukoorepaksune tainas). Maitsesta suhkruga. Prae kuumal pannil väheses õlis pisikesed lusikapannkoogid.

3 kommentaari :

  1. Ma väga ei naudi kaneeli toidu sees, kuid seekord otsustasin siiski proovida, see väike kogus lisab kookidele väga hõrgu maitse. Panin vist isegi suts vähem... Väga mõnusad koogid tulid. Nii hapukoore ja kalamarjaga süües, kui värske maasikamoosiga ... Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore, kui retsept sobis. Mina jällegi olen kaneeli järgi hull:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails