Ühel hommikul tegin ma praetud fetajuustu täidisega omletti. Mulle tohutult meeldis, kuidas juust praadides sulavaks ning kohati krõmpsuks muutus - ausalt öeldes polegi enne sellist praadimise varianti katsetanud. Igastahes, sellest nauditavast hommikusöögist mõlgutasin mõtteid praesaial omavahel kokku sobitada fetajuust ja kukeseened. Pole kahtluski, et see oli väga hea valik. Kõike seda täiustas veel praemuna ja värskelt hakitud petersell.
2 saiaviilu 25 g sibulat, peeneks hakituna
150 g kukeseeni
50 g fetajuustu
2 muna
värskelt hakitud peterselli
soola, pipart
Prae pannil saiaviilud mõlemalt poolt krõbedaks ning aseta taldrikule. Samal pannil prae sibul õlis pehmeks. Seejärel lisa puhastatud seened. Maitsesta kergelt soola ja pipraga. Kuumuta segades paar minutit ja kui seentest eraldunud vedelik on aurustunud, lisa murendatud fetajuust. Sega ning prae paar minutit ehk seni, kuni fetajuust muutub piisavalt sulavaks ning natuke krõbedaks. Kõige viimasena prae pannil munad mõlemalt poolt (prae niipajlu, et munakollane jääks õige natuke vedelaks). Maitsesta soola ja pipraga ning raputa üle hakitud peterselliga.
Aseta praetud saiaviiludele esmalt kukeseene-juustusegu, seejärel pane kõige peale praemuna.
Ohhhh, selllist saia sööksin ja sööksin ja sööksin, mmmmm..... kaneelikang
VastaKustutaloodan, et pääsed ikka kodukoka järgmisesse vooru ka:)
VastaKustutaLoodame-loodame:), aga teisi häid retsepte on seal konkursil kuhjaga!
VastaKustutaProovisin Sinu võileivaretsepti sügavkülmas konutanud kukeseentega, väga mõnus tuli! Äitäh toreda retsepti eest :)
VastaKustutaalati on tore kuulda, kui retsept välja tuli ja maitses:) palun-palun...
VastaKustuta