Tassike kõige paremat luksust. See maitsev kohvist joobunud maiust on paslik rüübata enda premeerimiseks hommiku alustamisel, lõunasel ajal päeva jätkamiseks või õhtu lõpetamiseks. Antud retsept on valminud ajakirjale Anne&Stiil ning ilmus oktoobrikuu 2009 aasta numbris (lk 22).
kahele
2 dl piima
50 g valget šokolaadi
5 piparmündilehte
3 dl kuuma kohvi
Pane piim, tükeldatud valge šokolaad ning piparmündilehed potti ning kuumuta seni kuni piim on kuum ja šokolaad sulanud. Võta piparmündilehed välja ning vala kuum piimajook tassi. Vala peale kuum kuum kohvi ning naudi!
Nägin ka seda täna ajakirjas :)
VastaKustutaSee oli tore leid ajakirjas, aga muus osas - "kahjuks" on ajakirja esinumber nii kõrge lati endale seadnud ja selleni uus number ei küüni.
Kui järgmine kord ema-isa juurde lähen, siis otsin Su retsepti ajakirjast üles.
VastaKustutaJa täna lappasin poes uut Koduleivaraamatut - seal oli ka päris mitu Sinu retsepti :)
Leidsin ka ajakirjast selle retsepti, lõikasin juba välja ja kindlasti tahan järgi proovida. Mitu tassi(200 ml) antud kogustest tuleb?
VastaKustutaEva - esinumber oli mullegi heas mõttes suur üllatus.
VastaKustutaPille - minu mõned lemmikud lisanditega leivad rändasid jah sinna raamatukaante vahele:)
Kokkamas95 - Antud retsept on mõeldud kahele!
Sai proovitud ja ka külalistele pakutud, super mõnus jook. Minul värsket piparmünti polnud, tegin kuivatatud lehtedega. Andis samuti hea tulemuse. Jõudu blogimisel!
VastaKustutaOi kui tore:) Jõudu tarvis!
VastaKustuta