Nädal aeg tagasi saadeti mulle köögi-katsetusteks suur kotitäis peagi turule tulevat puistešokolaadipuru. Täitsa asjalik toode, kuigi seda saab asendada ka tavalise tumeda šokolaadiga, siis jääb lihtsalt enda peale hakkimise vaev. Esmalt tegin šokolaadipuruseid muffineid ja ega siis kunagi šokolaadi liiast ei ole, tegin veel kõrvale sedasama vahukommidest tulvil kuuma šokolaadi... ülimalt mõnus, kuidas kuuma šokolaadi pealmine kiht oli täitunud kergelt sulanud vahukommidest.
kahele
5 dl piima
ca 5 sl peeneks hakitud šokolaadi (tumedat- või piimašokolaadi)
10-12 vahukommi (kogus oleneb suurusest)
kas see kuum šokolaad mõru ei jää, või annavad vahukommid nii palju magusust juurde?
VastaKustutaVahukommid annavad parajalt magusust juurde, Muidugi on see maitseasi ja lisada võib ju ka natuke piima šokolaadi või siis ainult piima šokolaadiga teha.... katsetamise värk:)
VastaKustutategin ka retsepti vastava märke juurde, siis ei teki segadust:)
VastaKustuta