Oma arvates postitasin selle retsepti juba eile. Õhtu oli hiline, kuid pidin ootama ahju pandud rabarberipiruka valmimist. Nimelt täpselt kell 00.00 tekkis isu üks rabarberikook valmis meisterdada. Koogi valmimise ajal on hea võimalus kirjutada aga ühest heast šokolaadisest leiust. Retsept šokolaadivõist, mis vist unisuse tagajärjel kogemata blogi külastajatele avalikuks ei muutunud. Oma süü oli ka kindlasti vaikselt elutuppa tungivatel koogilõhnadel. Ühesõnaga valmistasin mõni päev tagasi šokolaadimuffineid šokolaadikreemikattega, mille maitse sarnanes just-täpselt traditsioonilisele šokolaadivõidele. Tegingi ühe purgi seda kreemi hommikustele röstsaiadele määrimiseks. Nüüd siis jätkub pikemaks ajaks šokolaadiseid vahepalasid.
100 g võid, toatemperatuuril
225 g toorjuustu (kasutasin Farmi toorjuustu)
1 tl vanillisuhkrut
60 g kakaod, magustamata
275 g tuhksuhkrut
Pane kõik ained mikserisse ning vahusta paar minutit kuni ühtlase segu moodustumiseni. Soovi korral võid šokolaadikreemile lisada röstitud maapähkleid, kreekapähkleid või näiteks halvaatükke.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar