Sellest imearmsa värvusega maitsevõid lihtsalt peab maitsma. Kujutage ette ideaalset kooslust - kodutehtud leivaviil, selle peal paras kiht murulaugu maitsevõid ning siis korralikult paks viil kodu-suitsutatud liha - match-made in heaven. ...ja siis ükspäev ma maitsesin seda määret kodutehtud saial - sooja just ahjust tulnud saiaga, kus krõbe koorik krõbiseb ning sisu on pehmemast pehmem. Maitset kirjeldama parem ei hakkagi.
0,5 tl soola
peotäis murulauku
peotäis rohelist tilli
2 tl sibulahelbeid
Pane toasoe või koos soola, murulaugu, rohelise tilli ja sibulahelvestega mikserisse. Mikserda mõni minut kuni kõik on ilusti segunenud ning või on ühtlaselt roheline. Nagu ikka, kõige parem ise-tehtud leivaga:)
just täna tegin sama võid, kus oli murulauk, koriander ja karulauk.
VastaKustuta2,5 aastane õelaps sõi selle võiga saiu oma 5 viilu :)
minu kaheaastane sõi ainult või pealt ära:)
VastaKustutaKas need sibulahelbed sul röstitud? Kui jah, siis kust poest neid saab? Kristina
VastaKustutaSibulahelbed on müügil maitseaineriiulis. Eraldi neid ei röstinud. Minul oli seekord näiteks kasutusel McCormick ettevõte oma.
VastaKustuta