...ehk minumoodi lihtne mousse-maius. Kuidas tundub kohev õhuline suus-sulav magustoit mangose järelmekiga? Võin öelda, et hästi-hästi ning mis kõige parem selle tegemisele kulub täpselt üks filmivahel olev reklaamipaus.
kahele-kolmele2 dl rõõska koort (35%)
2 dl mangopüreed (EastEnd)
1 munavalge
Vahusta koor kuni tekivad tugevad tipud. Sega lusikaga juurde mangopüree ning seejärel mikserda veel korra kõik ilusti ühtlaseks. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ning lisa ettevaatlikult vahukoore-mangomassi hulka. Serveeri.
Kustkohast võiks seda mangopüreed leida? Tartus ei olnud vähemasti Rimis ega Maksimarketis sellist toodet.
VastaKustutaMangopüree on selline tore toode, mida müüakse sellistes kohtades nagu Tallinna piprapood, Stockmann või siis Kaupmehe ladudes Tallinnas, Pärnu ja Tartus. Nii, et Tartus soovitaksin külastada AARDLA HULGIKAUPA, Turu 48G
VastaKustutaMinugi küsimus on seoses mangopüreega. Kuna elan ka sellises "toredas" kohas, kus pole mangopüreed saada, siis kas alternatiivina sobiks ise mangokonserv ära püreerida? Ja kui paks see mangopüree ise peaks olema?
VastaKustutaOlen ise seda mangopüree püreestamise meetodit kasutanud ja pean tunnistama, et lõpptulemus on ikka tunduvalt erinev. Kuidagi lahja, vedel ja mitte nii magus. Magususe puudusele aitab muidugi suhkru lisamine, aga ikkagi ei ole tulemus see mis peab.
VastaKustutaMangopüree on ikka selline paks, võrdleksin seda näiteks püreesupi paksusega:)
Mangopüree asemel kasutasin ära kodus oleva virsiku kompoti, püreestasin ja tuli väga maitsev. :)
VastaKustuta