Mida teha, kui on kapis valge šokolaadi ülejääk?Jällegi üks piinlikult lühike, kuid see-eest väga maitsev postitus. Soovitan serveerida seda suupiste magustoiduna väikestest pitsidest.
400 g banaani kohupiimakreemi
75 g hapukoort
Sulata šokolaad vesivannil. Sega omavahel kohupiim ja hapukoor. Vala segades juurde sulatatud šokolaad. Aseta kreem pokaalidesse ning lase ca tunnike taheneda.
Kuna jõuludest on palju shokolaadi kogunenud, siis otsustasin proovida ja ei pea kahetsema :)
VastaKustutaAinukese erandina kasutasin valge shokolaadi asemel piimashokolaadi. Järgmisena tahaks juba proovida maasikakohupiima ja valget shokolaadi mustikatega... mmmmm :D
Seoses koostöös Farmiga, kas Sa oled või on plaanis teha midagi maitsvat, mis sisaldaks farmi magusaid jogurteid (nt leivajogurtiga, farmi kooreste jogurtitega jne) ?
VastaKustutaAve - Sinu mõte maasikakohupiima ja mustikatega tundub oi kui hea:) Mul plaanis seda ühe magustoiduna pakkuda oma sünnipäeval pisikestest pokaalidest serveerituna:)
VastaKustutaAnonüümne - kusjuures ei ole mõelnud, aga muidugi võiks, arvestades seda, et leivajogurt on üks minu lemmikuid. hea ettepanek.
Tundub päris huvitav :)
VastaKustuta