Hommikupuder on üks parajalt fantaasialendu nõudev mängumaa. Minu alatiseks lemmikuks jääb vist üsna raudselt kaerahelbepuder võisilma, meresoolahelveste ja emmentali juustuga (tegelikult õigeveidike parmesani peab ka olema), aga siiski on ka magusad pudrud viimasel ajal vägagi tihti pliidi peal potis podisema hakanud. Rukkijahupuder, mis viimasel ajal üks sagedasemaid külalisi hommikulaual, kuulub minu lemmikute hulka tänu oma šokolaadisusele. Seesama martsipanipudru retsept aga võlub oma lihtsuse ja maheda martipanimaitsega. Nagu komm, ütles laps.....
neljale
kaerahelbeid
piima
suhkrut,
soola
75 g martsipani
1 sl hapukoort
Valmista kaerahelvestest ja piimast koguseliselt neljale kaerahelbepuder. Maitsesta soola ja vähese suhkruga. Valmis kuumale pudrule sega sisse martipanitükid ja hapukoor, lase paar minutit podiseda, kuni martsipan on sulanud ning serveeri pudru koos peale raputatud kaneeliga.
Uskumatut fantaasialendu peab olema ikka:).
VastaKustutaTühi kõht hommikuti on heade mõtete aluseks:)
VastaKustuta