18. märts 2012

Redise-kitsejuustusaiad

Oodates üha lähenevat kevadet, ei saa ma seda võileivapostitust mittekuidagi kirjutamata jätta. Üks rõõmus postitus päikeselistele ja energiat täis ilmadele koos rõõmust tekitavate rediseviiludega, mis poelettidel tasakesi juba kevadet kuulutavad. Seetõttu ei saa ka see kitsejuustu-redisevõileib hommikuti kohvi kõrvale nautimata jääda. 

Ma ei tea, kas see on põhjustatud kevadest või millestki muust, siis olen viimasel ajal tublisti idudedega mässanud (sellest ka õigepea juba blogis). Nii, et kui sellisele kevadekuulutajast-võileivale veel kerge käega idusid peale panna on üks lõpmata mõnus võileib hommikuks saavutatud. PS! retseptikoguseid ei pea nii täpselt jälgima, peamine et oleks kitsejuustu, parajalt rediseviile ning veidike idusid.




kahele

75 g kitsejuustu
4-6 redist
2 tl idusid
pipart
röstsaia

Rösti saiad. Murenda või määri kitsejuust röstitud saiadele, aseta peale õhukesteks lõigatud rediseviilud. Raputa peale musta pipart ning aseta saiadele pisike kuhi idusid. Ja nii lihtne ongi!

Ja retseptivideot näeb ka, kui on soovi:)

4 kommentaari:

  1. Selle postituse peale läksin ma kohe poodi idusid otsima :)

    VastaKustuta
  2. igatahes :) Lemmikud on mungoad, mille pähkline maitse on ülekõige! :)

    VastaKustuta
  3. mungoad on minu lemmikud ka. .. ja siis muidugi kikerherne idud - need saavad tihtipeale juba enne valmimist otsa;)

    VastaKustuta