Just nagu nimigi ütleb on tegemist eriti lihtsa toiduga. Sobib ideaalselt sõltlastest rohenäppudele ja kõikidele neile, kes praegu suurema osa oma aias suviseid töid teevad. Juhul kui lähete kergema vastupanuteed ning kasutate poest soetatud pestot, siis selle toidu valmistamisele üle 15 minuti kindlasti ei kulu. Täielik mugavustoit, ma ütlen! Retseptis oleva pesto koguse püüdsin enam-vähem kirja panna, aga kasitage oma maitsemeelt ning toimetage pestoga pastasse lisamisel nii nagu maitsvam on. Oliiviõliga ja parmesaniga ka kitsi ei tohi olla.
400 g tagliatelle pastat
soola, musta pipart
ca 8 sl pestot
ca 100 g parmesani
oliiviõli
soola, musta pipart
ca 8 sl pestot
ca 100 g parmesani
oliiviõli
Keeda pastat soolaga maitsestatud
(pastakeeduvesi peak olema umbes merevee soolasusega) vees kuni see on
poolpehme ehk al dente. Seejärel nõruta, valades tassijagu
pastakeeduvett varuks.
Sega pastale sisse pesto. Kui
pasta jääb liiga kuiv, lisa sobiva tekstuuri saavutamiseks eelnevalt kõrvale pandud
keeduvett. Seejärel jaota pasta taldrikutele. Riivi peale tubli kogus
parmesani, raputa üle värskelt jahvatatud pipraga ning nirista peale oliiviõli.
Serveeri.
Liiga lihtne ju... Kuhu jääb maitsepahvatus Sinu suus?
VastaKustuta