Kuigi ma ei ole suur kartuli sõber, siis esimesi värskeid kartuleid ootan ma suure tuhinaga. Ja kui need, siis ükskord turulettidele saabuvad, siis tunduvad need kui kõige paremini maitsevad toidud maailmas. Kasvõi värsked kartulid hapukoorega vähekse meresoolaga on nii head.
Kodujuustusalat aga on veel üks lihtne asi, mis ilmtingimata peab sisaldama rohelist sibulat ning hapukurki. Viimane peaks olema siis isetehtud või mõne tuttava turutädi käest soetatud.
Kahele
200 g kodujuustu hapukoorega
3 hapukurki
kimp rohelist sibulat
meresoola, pipart
2 tl võid
värskeid kartuleid
3 hapukurki
kimp rohelist sibulat
meresoola, pipart
2 tl võid
värskeid kartuleid
Keeda värsked
kartulid soolaga maitsestatud vees valmis. Haki kurk ja roheline sibul väikesteks tükkideks ning
lisa segades juurde kodujuustule. Maitsesta soola ja pipraga. Eelnevalt valmis
keedetud kartulid purusta osad neist kahvliga ning aseta peale võisilm.
Serveeri kodujuustusalatiga.
Lihtsuses peitub võlu - tuleb siinkohal taas tõdeda :) Mulle samuti meeldivad just värsked kartulid, mida keedan koos koorega, natuke tilli (koos varrega) sekka, kõrvale tomati-kurgi-hapukooresalat ja söök missugune :)
VastaKustutaojaaa, ikka väärt maitseelamus:)
VastaKustutaojaaa!!!On küll tore maitse elamus selline!!!Jah ja siis veel, kui heerigat vi mingit muud head kala sinna juurde süüa, siis on veel eriti hea valik!!!!
Kustuta