See on juba nii mitmeski postitus siin blogis uue Farmi toorjuustukreemi teemadel. Kuna ma olen viimasel ajal mõelnud ja nuputanud erinevaid ideid just nende uute kreemidega, siis nii mõnigi retsept on tasahilju uuesti tegemisele läinud. Üks lihtsamaid katsetusi on toorjuustukreemi kasutada näiteks koduses jäätises (ma tean-ma tean, et toorjuustukreemiga on jäätis veelgi rammusam, aga kui maitsete, siis saate aru, miks peab proovima:)).
Kuna kreem ise on üpriski tugeva maitsega, siis annab see jäätisele juurde äratuntavalt karamellist maitset kõige maitsvamas mõttes. Piisab ilusti kahest pisikesest topsikesest ning juba esimesed prooviampsud valmis jäätisest on sõltuvust-tekitavad. Tegelikkuses peab seda jäätist proovima koos küpsete ploomidega, mis on siis kaussi või vahvlitopsi tükkidena jäätistekihtide vahele pistetud. Jäätisetopsi mahub ilusti ära kokku 5 kihti: jäätis-ploomitükid-jäätis-ploomitükid-jäätis.
Kusjuures need pildil olevad kaks jäätisetopsi said otsa kiiremini, kui oleks osanud arvata. Väsinud pildistamisest, istusime tubli abilise lapsega murule maha ning sõime üksteisevõidu oma jäätiseportsjonid, nagu viimased õgardid, ära. Nii hea oli.