Selle retsepti tegin ma linnulihablogi tarbeks. Valmis see juhuslikult, kui olin pärast pikalt Tallinnas viibimist lõpuks Pärnu jõudnud. Külmkapp oli tühi, kotis aga eelnevalt poest ostetud broilerikintsuliha - niisiis tegin kodus leiduvatest ainetest kiirelt süüa. Möödunud nädala ajapuuduse tõttu, olen seda toitu aga juba korduvalt teinud. Niimoodi valmistatud broilerikintsud ongi tegelikult sobiv toit siis, kui on kiire või lihtsalt ei soovi köögis kaua pliidi taga aega veeta. Kõrvale
olen tavaliselt teinud mõne kerge salati või munanuudleid.
700 g broilerikintsuliha kondita/nahata
soola
Kaste:
2 sl sojakastet
4 sl sidrunimahl
2 tl toorjuustu (küüslauguga)
2 tl mett
1 sl majoneesi
Pane kõik kastme koostisosad kaussi ning
mikserda kiiresti ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Maitsesta
kintsulihaviilud kergelt soolaga ning prae pannil ühelt poolt paar
minutit või seni, kuni alumine pool on kuldpruun. Keera ümber ning määri
küpsenud pind kokku kastmega. Küpseta teiselt poolt samuti paar
minutit ehk seni, kuni liha on ilusti küpsenud. Paku koheselt.
Ma ei tea, mis selles retseptis kokku ei sobi, aga lõpptulemus oli päris rõve :( Muidu head retseptid, aga see kastmekombo ajas iiveldama...
VastaKustutaTervitus! Kas kõik komponendid läksid õigesti? Miskit ei ei asendanud muu komponendiga?
Kustuta