Üha enam valmistan ma viimasel ajal kartulipannkooke. Kui juhuslikult
keedetud kartuleid üle jääb, siis on pannkoogid esimeste ideede hulgas.
Kartulipannkoogid on head. Nii head, et tavaliselt sööjate seas pirtsutajaid ei
ole. Laste lemmikud on need ka ning üldjuhul kvalifitseerivad väikeste sööjate
hulgas kartulipirukateks. Niisiis, otsige üles üks pann ning vajalikud
toorained ning pannkooke meisterdama!
ca 20 pannkooki
500 g kooritud kartuleid
500 g kooritud kartuleid
100 g suitsupeekonit
2 muna
kimbuke värsket tilli, peeneks hakituna
2 sl kamajahu
soola, pipart
2 muna
kimbuke värsket tilli, peeneks hakituna
2 sl kamajahu
soola, pipart
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kohe peale keetmist
tambi pudrunuiaga „lohakalt“ püreeks. Lõika suitsupeekon väiksemateks tükkideks.
Lisa kartulipüreele segades juurde kõik ained ning maitseta soola-pipraga.
Vormi segust väikesed ümmargused kotletid ning prae need kuumas õlis
mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Tõesti väga head. Lihtne õhtusöök kui lõunast on kartuleid järel. Kindlasti teeme neid edaspidigi. Aitäh suurepärase retsepti eest.
VastaKustutaTõepoolest on need pannkoogid head, kui kartuleid toidukorrast järele jääb. Aitäh tagasiside eest ning tore, kui retsept sobis:)
Kustutakui kamajahu pole , võib vast tavalist jahu ka panna? ega see pole ju sama mis kama mida keefiriga juua saab?
VastaKustuta